John de Mol

John de Mol witwasser afpers geld Willem Holleeder. De ontbrekende media-meneer.

Hoe lang nog voordat Maffia-Boss John de Mol en zijn ‘bemiddelaar’ Peter R de Vries worden veroordeelt?

Wanneer grijpt de FIOD en de Bibob-wet in?

( van onze corrupte News Of the Word redactie)

Amsterdam-Noir- Nieuws en mens (Henkjan Smits, Chaira, c.s.) verdwijnt waar De Mol-groep verschijnt.
Maffia-Boss John de Mol is woedend op Henkjan Smits, die dinsdag suggereerde dat ‘Boss-John’ ervoor heeft gezorgd dat Sandra van Nieuwland niet in de finale van The Voice of Holland staat. Dat John de Mol al sinds 2006 publiekelijk als Maffiabaas, die ooit zwart is gefinancierd  door bemiddeling van Maffiajournalist Peter R. de Vries door de Klaas Bruinsmagroep kan hem niet schelen (kuch).

Toen de eerste keer dat feit werd gepubliceerd in 2006 liet Maffia-Boss John de Mol zijn vaste advocaat in kwade zaken Mr. Schaap (ook de vaste advocaat van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’) een dreig mail sturen dat binnen 24 uur die publicatie verwijderd moest worden, anders zou de Maffia-Boss onmiddellijk naar de Rechter stappen.

De mail van John de Mol verstuurd door zijn advocaat mevr. Mr. schaap:
“onrechtmatige uiting “het verwijderde artikel” 
Van: Schaap, Jacqueline (jacqueline.schaap@kmvs.nl) 
Verzonden: woensdag 24 mei 2006 9:35:05 
Aan: jestelesto@hotmail.com

Geachte heer Brown, Namens onze cliënten Talpa TV B.V., Talpa Media Holding N.V. en de heer John de Mol bericht ik u als volgt. U heeft gisteren 23 mei jl. op grote schaal een artikel verspreid over John de Mol dat oorspronkelijk heeft gestaan op http://www.belg.be . Het artikel is niet voor niets door de eigenaar van die website verwijderd, het artikel is evident onrechtmatig jegens John de Mol en de Talpa ondernemingen. Zoals de Belgische advocaat van John de Mol aan de eigenaar van de website http://www.belg.be heeft laten weten staan de verwijzingen in het artikel gelijk met laster en eerroof in zijn ergste vorm. Het verder verspreiden van het artikel door u is een zelfstandige onrechtmatige daad. Bovendien is ook de door u toegevoegde mededeling dat John de Mol nieuws kan fabriceren en nieuws kan laten verdwijnen onjuist en onrechtmatig. De bewering ontbeert ieder bewijs en is volkomen uit de lucht gegrepen.
Cliënten lijden schade als gevolg van uw onrechtmatig handelen en zij stellen u hierbij aansprakelijk voor die schade.
Namens cliënten verzoek ik u het verder verspreiden van het bewuste artikel en van de uitlatingen over het maken en verdwijnen van nieuws met onmiddellijke ingang te staken en gestaakt te houden.Hoogachtend,

J.A. Schaap”
Bron: Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

——————————————————————————————————————-

Loze praatjes, poging tot manipulatie en bedreiging van  ing. S.K.A Brown. Toen Steve Brown niet zwichtte voor die loze media-pulp praatjes van de z.g. meest invloedrijke man John de Mol van Nederland heeft hij nooit meer iets vernomen van de grote Manipulator Maffia-Boss en  bluffer John de Mol. De (maffia) Voice of Holland was nu even stil.

Oud-hoofdredacteur Brooks aangeklaagd.Wanneer Peter R. de Vries en John de Mol?College procureurs-generaal werken ‘goed’ samen met (Media- huur)-moordenaar Peter R. de Vries en zijn Maffia-Boss John de Mol.
Sindsdien neemt ‘Boss-John’ publiekelijk een prominente plaats in op het Organigram van ‘misdaadgroep Peter R. de Vries’ (meer dan 250.000 x  bekeken) en ‘kijkt’ het voltallige, domme SBS College-procureurs-generaal  Mr. H.J. Bolhaar (voorzitter),Mr. M.C.W.M. van Nimwegen, Mr. J.M. Penn- te Strake, Mr. A.H. van Wijk met plezier en voldoening naar de misdaden, die zijn Leed-Show programma ‘Peter R de Vries misdaadjournalist’ vrolijk straffeloos op SBS pleeg(de) en daar buiten. Daar zou de Rijksrecherche en de Hoge Raad en de Tweede Kamer eens onderzoek naar moeten doen!

De pulp-media Van John de Mol haalt het slechte uit de mens.

Held ,door de knieën lafaard Henkjan Smits denkt dat het stemmen in The Voice of Holland niet eerlijk gaat en dat Sandra uit het talentenprogramma ligt, omdat ze de spanning uit de show zou halen. “En dat wil Maffia Bos Johnte allen tijde voorkomen. John de Mol wil maar één ding, spannende televisie en de boel manipuleren en veel heel veel poen verdienden.” Vergeet niet er hoeft maar iets tegen te zitten en dan kantelt dat hele ‘Maffia- imperium’ om.

‘Boss-John’ is not amused en zegt in de Coen & Sander Show: “Ik heb mijn advocaat in kwade zaken de opdracht gegeven om heel goed te luisteren naar wat hij gezegd heeft. Als het inderdaad zo is dat hij letterlijk zegt dat ik de boel manipuleer, heeft hij morgen een brief van de advocaat in zijn bus.” Hoe durft onze Held lafaard  in deze Henkjan Smit, de Grootste Manipulator van Nederland Maffia-Boss John de Mol met zijn media-pulp-manipulator-sensatie programma’s een Manipulator te noemen? De hele Tweede Kamer schijt al jaren en masse in zijn broek voor die Super Mega-manipulator John de Mol en de zijne.

Volgens Maffia-Boss John is Henkjan, die jurylid was in onder andere Idols en X Factor, uit op aandacht. “Ik vind het zonde van de zendtijd om te reageren op dit soort domme, zielige uitspraken van mensen die zelf een beetje uitgerangeerd zijn door mij toe doen en proberen om op deze manier nog een beetje in de publiciteit te komen.”

UPDATE 23.40 uur:MaffiaBoss- John de Mol heeft in Shownieuws( zonder tegenspraak, dat durft natuurlijk niemand bij Shownieuws) laten weten dat hij geen juridische stappen onderneemt als Henkjan zijn excuses aanbiedt. Wij zijn benieuwd wanneer eindelijk de FIOD en de Nationale recherche stappen onderneemt tegen Nederlandse meest succesvolle Maffioso en witwasser John de Mol en zijn misdaadgroep Peter R. de Vries.

Opmerking: wij hebben Talpa, Endemol, John de Mol, Goldman Sachs bank om commentaar gevraagd. Allen beriepen zich op hun zwijgrecht. Bovendien hebben wij alle roddelbladen dit artikel toegezonden, maar die lieten ons weten niks te publiceren uit vrees voor manipulaties, moord en media-aanslagen van John de Mol en de zijne.

cc de pers/ OM/FIOD/Bibob/Goldman Sachs banc, info@stampacommunications.com

Noot: Steve Brown: de maffia & de media:

“Universiteitenblad Novum in gesprek met Steve Brown”

“Interview studentenbad Fiat Justitia”

“Interview Juridisch Studentenmagazine Folia, Universiteit van Amsterdam”