Jimmy Savile ( van onze corrupte pedo-justitie redactie i.s.m. onze  blinde paparazzi redactie)

Alleen in Nederland woont niet één hoog geplaatste pedofiel.

Discovery Chanel: Dutch disease: “Pedofiles only by poor lower class people.” 

Amsterdam-Noir- Het aantal slachtoffers van seksueel misbruik door de BBC-Star Pedo-Jimmy Savile staat inmiddels op 450. Dat heeft de politie woensdag aan de BBC laten weten. Maar de paparazzi van de Roddelbladen hadden nooit wat gezien (kuch). Zelfs niet die van het corrupte News of The World ratten of vergelijkbare hier in Nederland de Corrupte ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ met zijn gangstersletjes.

Zo’n 30 rechercheurs werken aan het onderzoek, dat Operation Yewtree is gedoopt. De slachtoffers waren in overgrote meerderheid vrouw en vaak nog kind. In totaal zijn mogelijk 589 vooral jonge vrouwen en kinderen slachtoffer geworden van Pedo Star Savile en anderen en de z.g. slapende BBC en Pers en justitie.

 De politie heeft de afgelopen tijd bekende Pedo-Britten aangehouden in het onderzoek rondom Mega Pedo- Savile. Onder hen zijn oud-popartiest Pedo-Gary Glitter (68) en de komiek Pedo-Freddie Starr (69). Savile zelf overleed vorig jaar op 84-jarige leeftijd. Vreemd dat nu juist de Roddelbladen over de Pedo-capriolen van hun Stars nooit hebben gepubliceerd.

Nog vreemder dat justitie nooit iets heeft gemerkt van die duizenden slachtoffertjes? Of juist niet vreemd?