Menno Siljee Wilma Verver

( van onze Graai en roof  met de pen en de wet in hand Bestuurs-Gangster redactie)

Top VVD-Hoer Wilma ‘Chocolate’ Verver mag gestolen poen houden, aldus de Gemeente Schiedam.

Het topje van de ijsberg.”
“Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak”.

Amsterdam-Noir-Aangifte tegen oud-burgemeester Top-VVD-Hoer Wilma ‘Chocolate’ Verver Schiedam
Enige tijd geleden berichten wij in de nooit ophouden soap serie de
‘Kleine VVD-Gangsters’ over de Top-VVD-Hoer Wilma ‘Chocolate’ Verver, de voormalig Burgemeester van Schieman: “Top VVD-Hoer Wilma ‘Chocolate’ Verver liet portretten betalen. En nee, zij is geen zuster van de Domme Miljonair RTL-Boulevard VVD- Burgemeester Onno-wietpas-Hoes uit het Maastrichtse. Beide ontkennen trouwens stellig Gemeente geld aan te wenden voor Schandknapen en zijn voor de wietpas en Pooiers Bolides .( Miljonair Onno –wietpas-Hoes :”Coffeeshop bezoekers  uitschot en criminele drugs toeristen, mijn VVD Collega Wilma  Verver is wel Top en  wie alleen maar voor schandknapen, drank, cocaïne en Poppers komt is ook oké.”)

De Schiedammer Fred van Overbeeke gaat woensdag aangifte doen tegen onder anderen oud-burgemeester Wilma Verver-Aartsen van Schiedam. Zij moest het veld ruimen nadat ze o.a.  werd  betrapt van machtsmisbruik en roven en stelen met de pen en hangt sindsdien pontificaal op het “Elite-Gangster Billboard: van het Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Dat maakte Van Overbeeke dinsdag bekend. Ook doet hij aangifte tegen de voormalig locoburgemeester Godfather Menno Siljee van de ‘Huur een Hoer partij’ en de toenmalig Roof maar raak directeur financiën van Schiedam omdat die de declaratie hebben ondertekend. De nep-socialist Menno Siljee aka Knijp een oogje dicht is met deze actie met stip op het Elite-gangster Billboard binnen gestormd.

Van Overbeeke vindt dat de drie personen moeten worden vervolgd. ,,De zaak blijft nu boven de markt hangen en dat is niet goed voor Schiedam”, aldus Van Overbeeke.

Verver zou veiligheidsglas in de ramen van haar woning hebben laten plaatsen en de rekening daarvoor bij de gemeente hebben ingediend. Ze zou daarbij niet de nota hebben overlegd. Van Overbeeke, die de declaraties na een zogeheten Wob-verzoek in handen kreeg, stelt dat er een eind aan de discussie moet komen. Via de Wob (Wet openbaarheid van bestuur) kunnen mensen inzage krijgen in informatie van de rovende en stelende bestuurs-gangster overheid.