gangster ir. H.W.J. Elbers (Han)( van onze Graai en roof  met de pen en de wet in hand Bestuurs-Gangster redactie)

Het topje van de ijsberg“.

“Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak”.

Amsterdam–Noir-De FIOD heeft dinsdag drie Bestuurs-Gangsters en leidinggevenden van een Amsterdamse scholengemeenschap opgepakt. Het drietal Bestuur-Gangsters worden verdacht van grootschalige fraude met belastinggeld.  (Nu de rest nog.) De misdaad bij uitstek waar al die z.g. Bestuurders, die pontificaal pronken op het Elite-gangster Billboard zich tot nu straffeloos aan schuldig konden maken.

Billboard Elite- Gangsters

Het OM geeft de namen van Bestuurs-Gangsters niet vrij. Wij hebben als enige van onze  Anti Media-Maffia Volkstribunaal politie bron als enige de naam van één van deze gangster. Het gaat dus om de voorzitter-Godfather van het college van bestuur ir. H.W.J. Elbers (Han), de schooldirecteur en de controller van Amos, de Amsterdamse Oecumenische Scholengemeenschap. Ze hebben volgens het Openbaar Ministerie (OM) leerlingen op een niet-bestaande school ingeschreven. Voor deze school is vervolgens een subsidie aangevraagd bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. In totaal konden ze zo een kwart miljoen euro opstrijken. De officiële verdenking is valsheid in geschrift. Een strafbaar feit dat voorheen nimmer is vervolgd, mits gepleegd door Bestuur-Gangsters en/of Bankier-gangsters en/of Elite-gangsters.

Het OM kwam de fraude op het spoor na een controle. Het ministerie van Onderwijs heeft de verleende subsidie inmiddels teruggevorderd bij het school gangster-bestuur.  De Bestuurs-Gangsters waren bij hun arrestatie geschokt weten wij van onze lekken politie-bron. Zij verweerde zich met ‘wij hebben niets verkeerds gedaan, wat wij alleen gedaan hebben is wat alle goede bestuurders al decennia lang doen, waarom worden wij alleen gepakt’?

Het wachten is nu nog op de gebruikelijke ‘Broodje Badr Hari’ of de “Vaatstra Waterval  ‘Mr’. Jan Vlug” justitie-lekken met naam en toenaam van deze Bestuurs-Gangsters naar de pulp-media, zodat het Volk kan smullen van leedvermaak en dan is het begin van ‘Pulp-media Rechtsgelijkheid’ daar.Wij hebben inmiddels deze zoveelste extreem egoïstische (stelen zonder noodzaak) Bestuur-Gangster ir. H.W.J. Elbers (Han), voorzitter op het “Elite-gangster Billboard” geplaatst.