( van onze Graai en roof  met de pen en de wet in hand Bestuurs-Gangster redactie)

Billboard Elite- Gangsters
Het topje van de ijsberg.
“Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak”.

Amsterdam-Noir-Spoed overleg in de Wassenaarse Paren bestuurs-gangster club van de Gemeente Bloemendaal.
Peter BoeijinkEr komt een Doofpot onderzoek naar de integriteit van fractievoorzitter de Kleine VVD-gangsters Peter Boeijink van VVD Bloemendaal. Volgende week buigt een special Doofpot comité zich over de zaak, bestaande uit burgemeester Ruud Nederveen, Thera Wolf (PvdA) en Alice Jeltes (D66). Maar wij hebben reeds het resultaat weten te bemachtigen van dat z.g. onderzoek: Peter Boeijnink heeft onhandig gehandeld, maar is verder een Top-gozer. (de uitkomst kon echt niet anders, want als de Doofpot-commissie de waarheid publiceert dan zou Peter Boeijnink de rest van dat Bloemendaalse corrupte zooitje verraden)

‘Bestuurs-gangster Boeijink’ zelf maakt zich totaal niet druk: ,,Ik heb niets onoirbaars gedaan en wie wordt ooit vervolgt van de politieke boeven?”

Aanleiding voor alle opwinding is een mail die de Haarlemse ondernemer Rob Slewe heeft gestuurd aan het VVD-misdaad-bestuur. In de mail beschuldigt hij de Kleine VVD-gangster Boeijink van belangenverstrengeling.

Rob Slewe heeft samen met zijn broer Hans – eigenaar van strandpaviljoen Parnassia – sinds drie jaar landgoed Elswouthoek in bezit. Een van de broers wil een huis bouwen op het landgoed

In de raadscommissie trok de Kleine VVD-gangster Boeijink flink van leer tegen de broers Slewe en vergeleek hen met projectontwikkelaars die alleen maar uit zouden zijn op geldelijk gewin. Slewe denkt dat Boeijink zich negatief opstelt omdat hij en zijn broer niet wilden ingaan op een zakelijk  afpers-voorstel van de VVD’er over een biomassa-installatie.

Volgens  de Kleine VVD-gangster Boeijink is er niets aan de hand. ,,Ik heb met de Slewe’s gesproken over een biomassaproject. Waarom niet? Ik mag toch gewoon een mening hebben? Je kunt me pas iets kwalijk nemen als ik me in de gemeenteraad had ingespannen voor zo’n biomassa-project, terwijl ik er een zakelijk belang in heb.”

Ach, wat moet men daarop nog zeggen? De man is totaal normloos en kan kennelijk geen onderscheid meer maken als jarenlange Kleine VVD-Gangster tussen goed en kwaad.

Opmerking: Wij hebben Burgemeester en Wethouders en de Gemeenteraadsleden van Bloemendaal om commentaar gevraagd. Zij konden helaas niet reageren, omdat zij volgens hun beroeps-leugenaar woordvoerder Marien van Breukelen allen op bezoek waren bij  Wasenaarse Paren-club van hun college Bestuurders-Gangsters voor ‘overleg’. gemeente@bloemendaal.nl, webmaster@bloemendaal.nl, stadsredactie@haarlemsdagblad.nlagoote@gmail.com, gbeusen@planet.nl, a.jeltes@d66bloemendaal.nl, a.jeltes@d66bloemendaal.nl, l.heukels@heuvis.nl, richard.kruijswijk@hetnet.nl, internetredactie@hdcmedia.nl

Eerder verschenen in deze rubriek:
“De Kleine-VVD- Gangsters.”