Martin van Rijn

“Het VVD ‘Zwijn Opstelten’ en de Pulp-media zouden het liefst iedere week wel een doodgeslagen grensrechter hebben.”

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie i.s.m. onze klasse justitie redactie)

Amsterdam-Noir-En daar is hij weer de VVD-er ‘Demente Pis in de Broek Opstelten’:

deze jongens hard aanpakken:”. Even feestelijk scoren in de pulp-media.

Deze man is een afgestudeerd jurist dus hij weet beter.Kan Opstelten die doodgeslagen Grensrechter (een  gewone man) of de daders, (jonge- jongens uit de school van de ROC’s) echt wat schelen. Wat denkt u zelf?  En dat maakt het alleen maar nog doortrapter en walgelijker. Waarom gaat het VVD-Pulp-media ‘Zwijn Opstelten’ niet gewoon bij zijn gabber ‘Maffioso Peter R. de Vries’  werken( kan hij zich helemaal Hoereren) of bij de VVD-‘Glitter Kip Geer’ van SBS ? Die houden wel van een gebroken kaakje of een huurmoord je, toch? De Pulp-media en types als het VVD ‘Zwijn Opstelten’ zouden het liefst iedere week wel een doodgeslagen grensrechter hebben. Ze lusten er wel ‘Kijkcijfer- Kassa-Pap’ van en het leidt goed af van de misdaden van hun bazen de ‘Elite-gangsters’.

Overigens moest Mafioso Peter R. de Vries ook weer even in de pulp-media scoren over de rug van de dode grensrechter met een tweet zo walgelijk en idioot, dat die geen eens commentaar van ons nodig heeft. Kennelijk vond zelfs zijn VARA de “Wereld Draait Door” dat ook, want die hadden deze keer niet de moed om hem op grond van zijn tweet en ‘deskundigheid’ als hun betaalde tafel gast (1000 euro per keer en een gratis wippie) te vragen, wat zij anders altijd doen.

Maar over al de ‘Zwijn Opstelten’ zijn VVD-Partijgenoten, die als Bestuurs-Gangsters en Bankiers-gangsters ‘onze’ maatschappij schaamteloos leeg roven en plunderen en de gewone man en zijn kinderen de ‘Jan met de Pet Crisis’ in hebben gejaagd horen wij Opstelten nooit in de pulp-media.

Billboard vol van die gewetenloze Mega-graaiers ‘VVD Bestuurs-Gangsters’ hangen.

Waar was Opstelten( en De Vries) zijn commentaar toen bekend werd dat de ‘Misdaadgroep-Amarantis’ miljoenen met de pen en de wet in hand heeft geroofd over de rug van  ROC-kinderen zonder bal.

Het z.g. ‘onderzoek’ naar de Godfathers Bert Molenkamp en Koos Janssen van ‘misdaadgroep Amarantis’ is gedaan  door Staatssecretaris Bestuurs-Gangster Martin van Rijn (van de ‘Huur een Hoer Partij’ PvdA) en kreeg jatte zelf 469.000 euro. Wie is hier nu volslagen Maf en Crimineel?

VVD-Gangsterin Karin Straus’ betrapt met witwassen van crimineel geld. De Grensrechter had niets gezien.
Waar was Opstelten ( en De Vries) zijn commentaar toen bekend werd dat zijn VVD-fractie zwart werd/wordt gefinancierd met gestolen gemeenschapsgeld door weer andere VVD-partij-genoten?

Demente moeder Griekse Elite-gangster oud-premier heeft half miljard zwart in Zwitserland. De Grensrechter had niets gezien.
Waar was Opstelten ( en De Vries) zijn commentaar in de pulp-media toen bekend werd dat zijn politieke collega de voormalige premier Griekse George Papandreou minimaal 500 miljoen had gejat van het Griekse Volk en dat het Nederlandse Volk daar nu voor moet mee betalen? Daar kwam geen dode grensrechter en slecht op geleide jonge mensen aan te pas, maar heeft inmiddels wel voor veel (zelf)-moord en doodslag, verslaving en ellende gezorgd in Griekenland en in Nederland.

Is misschien het slechte onderwijs voor met name deze jongens (ROC’s) en meisjes en vooral niet te vergeten het slechte voorbeeld van al die gewetenloze rovende ‘Kleine VVD-gangsters’ en hun walgelijke SBS-pulp-media ook niet debet aan het slecht geschoolde (ROC) gedrag van de jongens die de grensrechter hebben dood geslagen?

Straf de arme maatschappij. De Grensrechter had niets gezien.
Is het system van de Straf de arme maatschappij n.b. een criminele uitvinding  van o.a.de Casino- Kapitalistische VVD-ers als de VVD-er ‘Demente Pis in de Broek Opstelten’ niet debet aan de ontsporingen van jongens, die op ROC hebben gezeten of zitten. Scholen  die alleen maar dienen om de zakken te vullen van zijn partij genoten of die van de ‘Huur een Hoer Partij'( PvdA).

Over de oorzaken van de ontsporing van deze jongens zullen wij deze vleesgeworden Kapitalistisch VVD- Zwijn de Minister Opstelten van  ‘Klasse justitie’  (en De Vries) niet horen of zien in zijn pulp-media. En dat is logisch wat daar is hij en zijn  VVD-misdaad-partij mede debet aan met hun eeuwig immers stompzinnig  pulp-media gekrijts om strengere straffen voor het gewone  slecht opgeleide volk en meer niet.

De Grensrechter had niets gezien.