Billboard Elite-Gangsters

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie i.s.m. de ‘misdaadgroep-VVD.’)

Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak.

Pauline C. KrikkeAmsterdam-Noir- En weer is er een VVD-er geschaakt met Mega-Graaien en jatten. Deze keer is  het de beschaafd ogende, goed opgeleide Pauline C. Krikke. Het vleesgeworden VVD Zwijn de ‘Demente Pis in de Broek  Opstelten’ van Klasse justitie was heden ochtend niet bereikbaar voor commentaar.

De Grensrechter had niets gezien wilde zijn beroepsleugenaar van justitie Wilfred Kortman nog wel laten weten.

VVD-Bestuurs-gangsterin Burgemeester Pauline Krikke van Arnhem moet per direct haar betaalde (Nep) neven zakken vullen-functie opschorten als Show-voorzitter van de raad van toezicht van de Rijksdienst voor het Wegverkeer RDW. Dat vindt fractievoorzitter Nico Wiggers van Zuid Centraal in de Arnhemse raad.

Hij noemt de nevenfunctie ‘een bijbaan te veel’ in de rij van Nep- bijbanen van de ‘Burgemeester-Gangsterin’ om nog goed te kunnen functioneren in haar ‘Show-ambt’. Minister Melanie Schultz van Heagen van Infrastructuur en Milieu heeft haar partij genoot Pauline Krikke op 26 juni voor vier jaar benoemd bij de RDW. De functie neemt per jaar 25 uur in beslag. Bestuurs-Gangsterin Krikke ontvangt een vergoeding van 16.800 euro voor de 25 uur werk als voorzitter van de raad van toezicht van de RDW, zo blijkt uit de aanstellingsbrief van minister Schultz van Haegen. Een ieder normaal denkend mens weet dat bijna 17000 euro  voor maar 25 uur ‘werk’ pure oplichting is. Burgemeester zijn van een middelgrote grote stad vol met mensen, die  o.a. afhankelijk zijn van de voedselbank, omdat hun uitkering minder is dan dat deze Charlatan Krikke steelt met haar z.g. 25 uur ‘werk’ per jaar is een klap in het gezicht van iedere fatsoenlijke Arnhemmer. M.a.w. de Burgemeester maakt zich schuldig aan pure aantoonbare fraude dus en minachting van het gewone volk.

Bestuurs-Gangsterin Pauline Krikke is ook bezoldigd voorzitter van het Landelijk Overleg Consumentenbelangen Openbaar Vervoer voor treinreizigers ( vind je het gek dat de treinen nooit op tijd rijden) en het Strategisch adviescollege van het Verbond van Verzekeraars. Kennelijk is Burgemeester zijn in Arnhem ook een farce baantje, alwaar met een paar uurtjes per week klaar is. Niet gek voor een salaris van ver over de 100 duizend duro’s. Diefstal van de Gemeenschap? Nee, hoor dat is in deze kringen gewoon.

Wiggers vindt dat de toekomstige burgemeester van Arnhem zich moet onthouden van betaalde Nep zakken vullers nevenfuncties.

Afijn, wij heten deze zoveelste ‘VVD-Bestuurs-gangsterin’ dan ook van harte welkom op het “Elite-Gangster Billboard” van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Opmerking: Wij hebben de Burgemeester (als zij er is ) en haar (domme of corrupte) Wethouders en Gemeente Raadsleden om commentaar gevraagd.

Alle beriepen zich op hun zwijgrecht.