Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak.

Amsterdam-Noir. Onder aanvoering van CDA Super Bestuurs-gangster Burgemeester Koos Janssen was het bij misdaadgroep Amarantis jarenlang een plunder en roof Koos jansenfeest van ongekende orde. Het roven en plunderen van gemeenschapsgeld kreeg een geheel andere betekenis onder zijn bezielde kundige (blinde) leiding. Crisis?
Deze CDA-er heeft het CDA partij adagium stelen met de Bijbel in de hand meer dan waar gemaakt. Ook  de ‘VVD-Justitie’ van de ‘Demente Pis in de Broek Opstelten’ en de Crimefighter Volksonderdrukker Fred ‘Big Head’ Teeven geven  (politiek) klasse Justitie een nieuwe demensie: “Gangster-praktijken bij top scholenreus Amarantis’ blijven ongestraft.”

Oppositiepartijen in Zeist nemen alvast een voorschot op het rapport over misdaden bij onderwijsinstelling misdaadgroep Amarantis. De Groene Democraten Zeist en ProZeist eisen dinsdag in een debat uitleg van Bestuur-gangster Burgemeester Koos Janssen over zijn rol als lid van de Raad van Roof en plunder Toezicht.

 De fracties vragen zich af of de functie van Bestuurs- Gangster-Burgemeester Koos J. wel te combineren is met een bijbaan als Godfather bij misdaadgroep-Amarantis. Wettelijk mogen nevenfuncties niet conflicteren met het burgemeestersambt. De oppositie wil weten hoe Godfather-Janssen daar zelf over denkt.

 De resultaten van twee onderzoeken moeten maandag duidelijk maken hoe de onderwijs misdaad-gigant met vestigingen in onder meer Utrecht en Amersfoort vorig jaar in de financiële problemen kon komen. Ook moet blijken of er nog andere scholen zijn die dat risico lopen.

Het roof en plunder feest gaat gewoon door.
Pikant is dat deze Top-Bestuurs-gangster Koos Janssen nu leiding geeft in Zeist aan het uitbesteden van een kostbare verbouwing van miljoenen van het Stadhuis.
Wij hebben vernomen dat hij zich laat ‘adviseren’ ( omkopen?) door zijn voormalig  Bestuurs-gangster De VVD-er collega Van Rey en de beste Bestuurs-Gangster-aannemer van Nederland Elite-gangster VVD-er Van Pol.

Opmerking: Wij hebben  Burgemeester en Wethouders en de Raads Leden van Zeist om commentaar gevraagd. Alle betrokkene beroepen zich op hun zwijgrecht. Maar wilde ons wel laten weten de Bijstandsgerechtigde keihard aan te pakken als zij een paar euro denken bij te verdienen door bijvoorbeeld zwart in de villa van Bestuurs-Gangster Burgemeester Koos Janssen te boenen.