Billboard Elite- Gangsters

Het houdt niet op!

“Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak.”

Karin StrausDe VVD Tweede Kamer fractie is een witwas centrale voor zwart crimineel Elite-gangster geld.

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie i.s.m. de ‘misdaadgroep-VVD.’)

Amsterdam-Noir – Hoe lang moet het gewone Volk nog wachten voordat bijv. de FIOD en de Nationale recherche een inval doet bij de VVD- Witwas Fractie en zijn z.g. Ministers. De VVD schaadt het aanzien van de politiek, de democratie en de Rule of Law.

Recentelijk werd ‘VVD-Staatssecretaris-Bestuurs-gangster Weekers’ betrapt op liegen en dat hij zich zwart liet financieren met gejat Gemeenschapsgeld door o.a. ‘Bestuurs-gangster VVD-senator en wethouder Jos van Rey’ en zijn Maffia ‘VVD-Godfather van Pol’. 

Blijkt nu weer dat Elite-gangster Van Pol ook zwart crimineel geld in de campagne VVD-Kamerlid Karin Straus heeft gestoken. Wat wil hij en zijn misdaadgroep daarvoor terug?

Hoeveel VVD- fractie leden in de Tweed Kamer zijn zwart met crimineel geld gefinancierd door criminelen als Piet van Pol en Jos van Rey? Wie bepaald er echt hoe in de fractie eigenlijk gestemd wordt? De Elite-gangster zwarte Financiers?

De VVD- Minister van Klasse Justitie, de ‘Demente Pis in de broek Opstelten’ en zijn VVD-side kick de Crimgefighter Volksonderdrukker Fred ‘Big Head’ Teeven zijn volstrekt ongeloofwaardig  geworden op justitie en een aanfluiting voor de Rule of Law. De ‘VVD- Heren’ zijn omringt met criminele partij genoten en ze doen net of ze gek zijn. Geen woord van deze ‘Heren” over wanneer zij bijvoorbeeld van plan zijn hun criminele partij genoten, ook wel bekend als de “Kleine VVD-gangsters’” of ‘Bestuurs-gangsters’ te gaan vervolgen. Nee, dan moet een verdwaalde ‘Marokkaan’ een tram hokje slopen dan krijtsen de beide heren hysterisch om de hoogste straffen. Een Volks inbrekertje mag u gerust dood slaan van de ‘Big Head Teeven’. 

Kamerlid ‘Gangsterin Karin Straus” heeft voor haar verkiezingscampagne in september financiële zwarte poen ontvangen van de van omkoping verdachte project Oplichter-ontwikkelaar de Elite-gangster Piet van Pol uit Roermond. De omvang van de zwarte bijdragen heeft de grens van de binnen de VVD geldende sponsorcode niet overtreden.

Een  beroeps leugenaar-woordvoerster van de VVD- witwas-fractie Henri Kruithof in de Tweede Kamer Kroeg bevestigt dat naar aanleiding van berichtgeving in NRC Handelsblad zaterdag.

Behalve Elite-gangster Van Pol heeft ook de inmiddels opgestapte Bestuurs-gangster VVD-senator en wethouder Jos van Rey uit Roermond financieel  zwart bijgedragen aan de campagne van  Witwasser Straus.

Van Rey gaf zijn politieke Bestuurs-gangster functies op nadat justitie een onderzoek was begonnen naar omkoping en belangenverstrengeling tussen Van Rey en Van Pol(kuch). Beide Gents hebben nog niet één dag in de cel gezeten. Dat hebben zijn partijgenoten, oeps misdaadgroep leden Ivo Opstelten en Fred “Big Head” Teeven voor gezorgd. Klasse Justitie? Nee, geen Klasse Justitie.

Witwasser- gangsterin Straus werkte voor ze eind oktober 2010 Kamerlid werd 10 jaar voor DSM. Terwijl ze al Kamerlid was heeft ze haar werkzaamheden binnen DSM overgedragen aan haar opvolger en daarvoor eenmalig 685 euro ontvangen op rekening van een inmiddels door haar opgericht  Nep- Fraude-bedrijfje, iets wat niet mag. En nu? De bak in ? Nee, hoor het wordt eentonig de bak is alleen voor het gewone Volk.

VVD-fractievoorzitter Godfather Halbe Zijlstra heeft gangsterin Straus donderdag om opheldering gevraagd over zowel de zwarte  financiering met crimineel geld van haar campagne als de betaling van DSM in 2010. Volgens de beroeps-leugenaar- woordvoerster Henri Kruithof van  Godfather Zijlstra heeft gangsterin-Straus in dat gesprek „volledige openheid van zaken” gegeven (kuch). Godfather Zijlstra concludeerde daarop dat „haar handelwijze weliswaar te goeder trouw was, maar onhandig.” Verdere consequenties voor gangsterin Straus’ Kamerlidmaatschap zijn er niet en dat is werkelijk waar een schande van ongekende orde. En een verkrachting van de Rule of Law waar types als “Idi Amin” trots op zouden geweest.

Opmerking; Wij hebben uiteraard als integer Volksnieuws uit Amsterdam -Noir commentaar gevraagd aan de witwas centrale de VVD-fractie en justitie. Alle beriepen zich op hun zwijgrecht. Wel lieten de VVD-fractie weten  nooit gestolen/wit gewassen geld terug te geven.

Noot:  Elite-Gangsters Billboard van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Billboard Elite-Gangsters

Het enige “Vrije Volks-Billboard” dat de Elite-gangsters en Bankiers-gangsters en Bestuurs-gangsters en ‘Media & justitie-gangsters’ een gezicht geeft ten over staan van het Volk dat zij dagelijks beroven. De Elite-Gangsters die nooit een dag in de gevangenis doorbrengen voor hun ‘Mega-misdaden’ tegen het Volk, zolang Nederland in de greep is van hun politieke lakeien en hun ’justitie & pulp-media’.