veiling Monique van Hal scheffer
Justitie: advocaat-gangsterin Monique van Hal Scheffer lichtte cliënten op voor ruim 5 miljoen euro en geen voorarrest.

( van onze Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- “Tuig in Zwarte Toga :Gangsterin Monique van Hal Scheffer op Monique van Hal Scheffer‘Justitie-Freunden-voorwaarde’ Cum Laude vrij.(3)”
De Haagse advocaat-gangsterin Monique Hal Scheffer heeft cliënten volgens het Openbaar Ministerie voor ruim 5 miljoen euro opgelicht. Ze wordt ook verdacht van witwassen, valsheid in geschrifte en verduistering van sieraden ter waarde van 130.000 euro. Zij heeft wel toe gezegd de gestolen sieraden ter zitting te dragen. Dat staat in de tenlastelegging tegen haar, meldt NRC Handelsblad vanmiddag. Morgen vindt een eerste regiezitting plaats in Den Haag. Al die tijd mocht zij op vrije voeten doorbrengen als zeer gewaardeerd lid van het “Tuig in Zwarte Toga” en heeft zich een slag in de rondte gegeten aan “Broodje Badr”. Klasse Justitie? Geen Klasse Justitie.
Ook heeft justitie geen beslag gelegd in het kader van de plukze wetgeving. Dat doet justitie alleen bij het klootjesvolk. Klasse Justitie ? Geen Klasse Justitie.

Volgens het ‘SBS-OM’ stuurde de advocaat- gangsterin feestelijke vervalste brieven van de Raad van State, de Raad van Arbitrage en de rechtbank naar cliënten, waarin zij vroeg geldbedragen in een depot te storten. Het is niet ongebruikelijk dat rechterlijke (liegende) instanties cliënten om geld (miljoenen?) te vragen dat tijdens een juridische procedure zal worden gebruikt om bijvoorbeeld deskundigen-leugenaars en plagiaat plegers in te huren. Maar Monique van Hal Scheffer  zou het geld op de rekening van haar eigen kantoor hebben laten storten.

Overleden Bestuur gangster haar man Jos van Hal Scheffer had mogelijk rol bij witwassen.
Haar man Bestuur gangster Jos van Hal Scheffer trad deze zomer terug als PVV-Statenlid ( waar hij constant  liep te krijtsen voor het uit zetten van kleine Kruimel ‘Criminelen’ Marokkanen) nadat de mogelijke fraude door zijn vrouw bekend was geworden. Enige weken later pleegde hij zelfmoord. Van Hal verrichtte administratieve werkzaamheden voor het kantoor van zijn vrouw. Het onderzoek naar zijn eventuele betrokkenheid bij witwassen is stopgezet na zijn overlijden.

‘Gangsterin Monique Scheffer’ zou woning misdaad-corporatie Casade onterecht 3,6 miljoen euro naar haar hebben laten overmaken. Die missen dus niet eens 3.9 miljoen euro?

Andere slachtoffers zijn volgens het SBS-OM onder meer Groene Vlieg BV (1 miljoen euro), Stichting Woonvisie (991.300 euro), BL Huisvesting BV (44.000 euro), Stichting Zorgpalet (125.000 euro) en Suijssenwaarde Project Beheer BV voor 75.000 euro.

Allemaal Bestuur-gangster- slachtoffers, die in deze tijd van crisis miljoenen en tonnen niet van hun rekening missen.

Eerder verschenen in deze rubriek:

Elite-Gangsters Billboard van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

‘Tuig in Zwarte Toga’:Gangsterin Monique van Hal Scheffer op ‘Justitie-Freunden-voorwaarde’ Cum Laude vrij.(3)

“Tuig in Zwarte Toga”: Advocaat Monique van Hal Scheffer opgepakt om miljoenenfraude”

“PVV-Loverboy-statenlid Jos van Hal Scheffer dwingt zijn vrouwtje Monique tot miljoenen fraude.”