Billboard Elite- Gangsters

Schermafbeelding 2012-12-02 om 10.51.53VVD-Crimefighter Fred  “Big Head” Teeven weet van niets.

(Door Kees Versteegh en bewerkt door onze waarheid commissie)

Amsterdam-Noir-Waar de VVD-partij vandaag zeker niet over zal praten: Het liegen en bedriegen en de Corruptie van hun ‘Bestuurs-gansgters’ en ‘Bankiers-gangsters’.

Staatssecretaris Weekers aka de leugenaar wist wél van steun  van zijn  ‘kleine VVD-gangster Van Rey’, erkent fouten gemaakt te hebben bij zijn misdaden en leugens, maar er gebeurt verder strafrechtelijk  helemaal niets door zijn  VVD-gabbers op justitie ‘Big Head  Fred Teeven’ en de ‘Demente Pis in de Broek Opstelten’.

Leugenaar Staatssecretaris Frans Weekers van Financiën (VVD) wist wel degelijk dat zijn persoonlijke verkiezingscampagne in Limburg deels is gefinancierd met zwart gejat gemeenschap geld  door de toenmalige Kleine VVD-Gangster Roermondse wethouder en VVD-senator Jos van Rey. Dat heeft hij tegenover NRC Handelsblad verklaard.

De Kleine VVD-gangster Van Rey is sinds oktober verdachte in een corruptieonderzoek in Limburg.

Begin september verscheen langs de A73 bij Roermond een 35 meter hoog billboard met een grote beeltenis van Weekers, nummer 8 op de VVD-lijst. Op vragen van NRC Handelsblad zei een woordvoerster-beroepsleugenaar van de misdaadgroep VVD namens Weekers destijds:
“Frans Weekers weet niet wie zulke dingen allemaal regelt en betaalt. Dat kan hij echt niet allemaal bijhouden.”

“Snake Rutte” nam genoegen met uitleg Weekers.
Weekers zegt nu dat hij wel wist dat  de Kleine VVD-gangster Van Rey zwart meebetaalde. Hij had dus eerst keihard gelogen, zo wat?
“Hij heeft mij aangeboden om het billboard in het kader van mijn persoonlijke campagne te bekostigen. Daarmee heb ik ingestemd.”

De kwestie is besproken in het VVD-bewindsliedenoverleg en in het kennismakingsgesprek van Weekers met formateur  “Snake Rutte” . De VVD Snake nam genoegen met Weekers’ gelieg en zwarte financiering.

Weekers erkent fouten en misdaden.
Weekers erkent dat hij fouten heeft gemaakt bij het plegen van zijn VVD-misdaden. Hij had moeten door liegen over de zwarte Kleine VVD-gangster financiering. Hij zegt tegenover NRC:
“Om onduidelijkheid en verwarring achteraf te voorkomen had ik de afspraken graag zwart op wit gezet.”

Zo liegt hij niet dat de VVD Elite-gangster Roermondse project oplichter-ontwikkelaar Piet van Pol de reclame op het billboard mede mogelijk maakte met gejat zwart geld. Van Pol is mede-eigenaar van het bedrijf dat de reclamezuil bezit. Het bedrijf had voor een zacht prijsje reclameruimte beschikbaar gesteld. Van Pol is net als Van Rey verdachte in het corruptieonderzoek. Het OM verdenkt hem van omkoping van Van Rey. De liegende VVD-er Weekers heeft geen spijt dat hij met beiden in zee blijkt te zijn gegaan, want wij hebben onze VVD-gabbers Teeven en Opstelten bij justitie als bazen zitten dus vervolgd worden wij  toch nooit en daar zwijgt het VVD-partij (misdaad) congres vandaag over als het graf.

Eerder verschenen in deze rubriek:

Kleine VVD- Gangsters