Bankier-gangster Buck Groenhof wilde op krediet wippen.

( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Dit artikel dat een Bankier-Top-Hoer uit de schoot klapt geeft een First Class AAA rating inkijkje hoe de nette heren in het pak het geld van u verbrassen en nooit en te nimmer in de bak verdwijnen in ‘VVD-Justice’ van ”Red Neck Hollandia”.

Bankier-gangster Buck Groenhof, de kort geleden opgestapte chief restructuring officer van het bijna failliete misdaad-SNS Property Finance, stond er afgelopen week gekleurd op. Een ‘voormalig zakenpartner’ deed aangifte tegen hem bij de FIOD wegens vermeende omkoping en vriendjespolitiek. Maar volgens ingewijden speelt er veel meer tussen  Bankier-gangster Groenhof en deze Hoer-‘zakenpartner’.

De  Volkse Top-Callgirl stapte onlangs met een stevig chantage dossier onder de arm naar Het FD met haar verhaal. Ondersteund met documenten betoogde ze tegenover de krant dat de geile beer Bankier-gangster-Groenhof onder meer bedragen wegsluisde naar de Antillen en dure privé-aankopen bij de misdaad-bank declareerde. En dat terwijl de vastgoedpoot van de misdaadgroep-SNS al tijden in enorme financiële problemen verkeert.

Een eerdere klacht bij de compliance doofpot officer van de misdaadgroep SNS zou weinig hebben geholpen, waarna Top-Callgirl naar de FIOD stapte in de hoop toch ooit de waarheid boven tafel te krijgen en uiteraard de 10% tipgeld.

Maar volgens meerdere uitstekend ingevoerde bronnen is er achter de schermen meer aan de hand. Geilaard Groenhof en  zijn Callgirl werkten namelijk al veel eerder intensief samen, in de tijd dat Bankier-gangster Groenhof nog directeur-Godfather was bij de super misdaadgroep ING Private Banking callgirl organiseerde toen evenementen voor  corrupte (VVD) relaties van de misdaadbank. Een ingewijde omschrijft het als ‘dure feestjes’: niet zelden werd het voltallige gezelschap naar Cannes gevlogen voor een paar prettige glazen champagne, cocaïne en de “AAA” of the Top Volkse Callgirls.

Nadat Bankier-gangster Groenhof door misdaadgroep SNS als puinruimer bij Property Finance werd binnengehaald, kwam ook zijn callgirl de bank binnen. In opdracht van  Bankier-gangster Groenhof bezocht zij meerdere kwakkelende vastgoedprojecten van de misdaadgroep SNS om te kijken wat ermee zou moeten gebeuren: de huizen voor een gunstige prijs in de markt zetten of toch het hele project verkopen. Volgens ingewijden werd zij voor die activiteiten uitstekend beloond. Dat zij nauwelijks vastgoedexpertise bezat, was kennelijk minder van belang, zolang haar benen wijd expertise maar op volle toeren draaide.

Volgens de bronnen speelde daarbij mogelijk een rol dat Hoerenloper Groenhof en  zijn Callgirl in die tijd een vet betaalde relatie hadden. Aan het FD vertelde de ‘Bankier-Hoer’ ook dat Groenhof in 2010 een kamer voor hen samen boekte in het Haagse hotel Des Indes en lingerie en cocaïne voor haar kocht – al betitelt zij die acties nu zelf als ‘seksuele intimidatie’. Ingewijde lieten ons weten dat de z.g. seksuele intimidatie in werkelijkheid was dat Groenhof op krediet wilde wippen.

In elk geval reageerde de Callgirl als een bedrogen Hoer-minnares, toen zij te horen kreeg dat SNS misdaadgroep niet langer van haar kostbare hoeren diensten gebruik wenste te maken. Ze diende bij de bank een klacht in wegens vriendjespolitiek en misbruik van hoeren. En half september zorgde ze voor hilariteit door voor het kantoor van Property Finance in Leusden een vrachtwagen vol kantoorinventaris, afkomstig van een Spaans vastgoedproject, te legen. ‘Ze is heel kwaad geworden toen ze van die klus af werd gehaald’, aldus een bron.

En er volgde dus de aangifte wegens corruptie en Pimping bij de FIOD.

Groenhof’s advocaat Jerry Hoff betitelde de aangifte tegen zijn cliënt eerder als ‘chantage’, en ook volgens Groenhof zelf komt de aangifte voort uit rancune. ‘Ja, dat is meer dan correct.’ Op de vraag of die rancune ook op hem persoonlijk gericht was, zegt Groenhof: ‘Er spelen allerlei dingen een rol.

Opmerking :Uiteraard hebben wij dit artikel voor commentaar en wederhoor voorgelegd aan de SNS bank en Buck Groenhof. Tot heden beroepen zij zich op hun zwijgrecht. Daarnaast hebben wij justitie verzocht ons te laten weten waarom Buck Groenhof nog niet is aangehouden in deze.