Bloemendaal haalt boek uit kerstpakket.

( van onze Elite-gangster-redactie)

Amsterdam-Noir-Publiceren wij hier in hoofdzaak over de Elite- misdaden van de echte Elite-gangster en gangsterinnen misdadigers, die boven de wet leven. Met misdaadtjes als het illegaal op kosten van de Gemeente ( het ‘Klootjesvolk’)  Wassenaar een parenclub runnen met een heuse’ VVD-Bestuur-gangster Wethouder Henk de Greef aka ‘Vieze Henkie’, die dronken liederlijk in de late uurtjes met zijn lul uit zijn broek liep te zwaaien. 

Nu heeft recentelijk een ingewijde Tatjana van Zanten van die fijne, beschaafde, verheven geslaagde Ultra-rijken (Elite-gangsters) een boek geschreven over hoe het toe gaat in hun privé leven: “Super gelukkig” van Tatjana van Zanten:
Als Tatjana van haar geboortestad Amsterdam naar hockeydorp Bloemendaal verhuist, verklaren haar familie en vrienden haar voor gek. Maar al snel wordt ze door haar nieuwe buurvrouw Babs, het schatrijke ‘koninginnetje’ van het dorp, op sleeptouw genomen. Met de Porsche – aan fietsen doet Babs niet – rijden Tatjana en haar nieuwe vriendin de grootse feesten en partijen van de Bloemendaalse happy few af. Ze maakt kennis met een wereld van onmetelijke rijkdom, waar goede manieren en overspel elkaar in balans houden. Dan vindt er een ingrijpende gebeurtenis plaats waardoor Tatjana op gespannen voet komt te staan met haar omgeving. Supergelukkig is een komische en onthutsende roman over een dorp waar het alle dagen feest is en waar zelfs bij regen de zon nog schijnt.
Bron: Thomas Rap