(van onze Corrupt News of the World redactie)

Amsterdam-Noir-Justitie Maf en intens Corrupt.
Justitie werkt voor/met Maffioso ‘Gigolo Pieter Storms’ en met als katvanger ‘Fatsoen- Witwasser Charles Groenhuijsen’ met hun productiehuis Flare Media.


Recht in Nederland Corrupt.
Het programma Recht in Nederland SBS-corrupt wordt n.b. z.g. geproduceerd door de armlastige Vetlap Mr. Pieter Storm tegenwoordig Gigolo, een oude bekende van ons, die in het verleden hand en spandiensten verrichtte  tegen Steve Brown voor de Hoogland  Maffia en het ‘Panorama Hoerenjong de Bruine Rat Bas van Hout‘ door o.a. met een valse getuigen te komen in de dubbel Moordzaak Martin Hoogland en Klaas Bruinsma.

‘Gangsterin Nina Brink’ bepaald beeld van Rechtspraak in Nederland.
Bibob wet failliet.

Het spreekt voor zich dat ‘fijne’ Nina Brink de financierder achter de schermen is met haar gestolen miljarden, want ‘Vetlap Gigolo Pieter Storms’ zijn vorige productie maatschappij “Lever valse getuigen voor de onderwereld” was failliet gegaan. Nou, is dat niet ironisch? Recht in Nederland in handen van de vrouw die markant 2 miljard met World Online heeft gestolen met de pen in de hand en daarvoor nog nooit één dag heeft gezeten. Misschien kunnen de z.g. justitie en gerechtelijke experts beginnen met daar hun deskundige mening over te geven, bijv. hoe al die duizenden kleine investeerders hun centjes die zijn afgepakt door de eindproducent ‘Gangsterin Nina Brink’ van het programma “Recht in Nederland Corrupt” als nog terug kunnen krijgen.

De facto werkt dus justitie en de gerechtelijke macht samen/voor de Maffia.
Dan gaf de Vetlap Gigolo Pierrot (werknaam) recentelijk nog de alom bekende Quote Gent Jort Kelder nog een klef draai om zijn oren bij de Wereld Draait door. Lekker voorbeeld voor de ex-delinquenten. Justitie zou zich letterlijk dood moeten schamen door zich zo te laten uitwonen door zo’n derderangs corrupte ‘Vetlap Gigolo Pierrot’ en zijn boss de ‘Gangsterin Nina Brink’..

Recht in Nederland Corrupt.