‘Complotdenkers Vaatstra verdienen tbs’ Hoera, hoera, hoera! Peter R. de Vries gaat voor nog meer sensatie door wat olie op het Vaatstra-vuur te gooien. Als hij maar in de media komt, hoe maakt hem niet uit.

‘Psychiater –Loverboy- rechtens vastgestelde Maffia-journalist Peter R. de Vries’ eist inmiddels  boos:”TBS voor Klokkenluider.” Is hier spraken van een waar woord uit de mond van De Vries in de zin van projectie? (Projectie is onder andere een term uit de psychologie. Van projectie kan sprake zijn wanneer men eigenschappen of emoties van zichzelf tracht te ontkennen, verbergen of verdringen door deze toe te schrijven aan iets of iemand anders.)
Bron: De Telegraaf 

Door Steve Brown

Amsterdam-Noir- Beste mensen van de Klokkenluider laat Bouke met rust.

Klokkenluider :
DRANK MAAKT MEER KAPOT DAN JE LIEF IS: VADER VAN MARIANNE VAATSTRA MAAKT COMPLEET GEZIN KAPOT NA TE ZIJN BEWERKT, GEINTIMIDEERD EN TE ZIJN VOLGEGOTEN MET DRANK DOOR JUSTITIE EN PETER ‘KIPPENVEL’ DE VRIES * BAUKE VAATSTRA BEDREIGT DEZE SITE * MOEDER VAN MARIANNE TE BANG OM NAAR BUITEN TE TREDEN * TERREUR IN FRIESLAND
Bron; Klokkenluider

Hoe men ook in zijn gelijk denkt te staan in een belangrijk maatschappelijke zaak dan ook laat men een vader die zijn dochter op vreselijk wijze heeft verloren  met rust en dient hij gerespecteerd te worden in zijn immens niet te beschrijven verdriet.

“Nederlands Forensisch Instituut woest en verbijsterd op justitie en Peter R. de Vries in de Vaatstra-zaak.”

Ongeacht hoe men ook van mening verschilt met de vader en zijn kennelijk woordvoerder in deze en die van justitie De ‘Pedo-Pr. Maffioso VARA-Man Peter R. de Vries’ en zijn misdaadgroep.

Daarnaast dienen jullie niet m.i. met een dergelijk benadering van de vader van de vermoorde Marianne Vaatstra jullie zaak en de maatschappij in deze.

Laat deze vader met rust en gun hem zijn waardigheid, ook in zijn opvattingen.

Soms gaat menselijkheid voor het behalen van gelijk in een zaak. En dat is hier m.i. zonder meer het geval, anders ga je net zo over lijken als diegene die je bestrijdt, namelijk de  extreem Geile Kijkcijfer  ‘MAD-Dog Junkie Peter R. de Vries’ en zijn evenzo Geile Kijkcijfer VARA- Schandknaapje Matthijs van Nieuwkerk. En dat corrupte gedeelte van de Top van  justitie zoals Harm Brouwer aka Generaal Walnoot en Herman Bolhaar aka de ‘Pretty Boy Herman’, die zonder meer een kwalijke extreem corrupte rol in deze en vele anders Strafrechtelijk –affaires spelen met hun ‘actor Peter R. de Vries.’
Peter R de Vries:
“Iedereen die het in het vervolg niet met mij eens is  TBS en de inrichting in ,alwaar ik die persoon of personen dat weer met corrupte hulp van justitie met de verborgen camera (zie Noot) in de val kan lokken en veel centjes kan verdienen met dat uit te zenden, Hoera, Hoera, hoera.”

Noot:
De voorzieningenrechter van de rechtbank Amsterdam heeft bij vonnis van 16 april 2010 – in navolging van het eerdere vonnis van 9 april 2010 – bepaald dat het Peter R. de Vries verboden is om de heimelijk gemaakte opnamen van Koos H. uit te zenden.
Bron: Rechtspraak