“Echte Jannen”: “En hier is hij dan: “Panorama Hoerrrrrrrenjong Bruine Rat Bas van Hout!!!!”

Bas van HoutFrans Lomans“Misdaadverslaggever John van den Heuvel: ” Steve Brown heeft al die jaren gelijk m.b.t. Het Panorama Hoerenjong De Bruine Rat Bas van Hout, hij is echt knetter gek”.”

Door Steve Brown

Amsterdam-Noir-Naïviteit’ en collaboratie van Panorama Hoofdredacteur Frans Lomans met de georganiseerde misdaad.

Echte Jannen’ van Powned nemen ‘Hoerenjong Panorama Bruine Rat Bas van Hout’ in de zeik.”

Gisterenmiddag had ik het tweede gesprek met Hoofdredacteur Frans Lomans van Panorama, Sanoma om tot een oplossing te komen over wat het Panorama ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ had gezegd over mij bij “Echte Jannen” van Powned en daarna aan mij en de Pers had gemaild. ( zie de mail)

Hoofdredacteur Panorama Frans Lomans: “Bas van Hout is geen journalist van Panorama.”
Bij het eerste gesprek bleef Frans Lomans maar herhalen dat Bas van Hout geen Panorama journalist was en hij dus niet verantwoordelijk was voor wat deze man zegt of doet. Daar had hij dan wel een punt vond ik.

Maar ook toen had hij toen niet de tijd gehad om naar de uitzending van “Echte Jannen” te luisteren, zodat hij kon horen waar over ik klaagde en kwaad ben. Hij beloofde dat zeker te gaan doen. Al met al toch een constructief gesprek. Ik verzocht hem voor het volgende gesprek uitdrukkelijk naar “Echte Jannen” te luisteren al was het maar om aan te horen hoe hij daar feestelijk werd aangekondigd:

Echte Jannen: “En hier is hij dan: Hoerrrrrenjong Bruine Rat Bas van Hout !!!!!!”
Dat was dus verleden week.

Hoofredacteur Panorama  Frans Lomans ordinaire leugenaar.
Nu kreeg ik een heel andere Frans Lomans aan de lijn. Bas van Hout was nu opeens weer een dijk van een Panorama journalist, dat hij zich daarmee tegensprak met wat hij vorige week had gezegd dat Bas van Hout uitdrukkelijk geen Panorama-journalist is leek voor hem de gewoonst zaak van de wereld. De ordinaire schaamteloze leugenaar Frans ging fijntjes door, en hij had nog steeds geen tijd gehad om die paar minuten “ Echte Jannen”  te beluisteren om te horen wat zijn ‘journalist’ Bas van Hout precies heeft gezegd in deze. Ik wees hem er op dat een  normaal gesprek weinig zin heeft zolang hij niet de paar minuten ‘Bas van Hout drek’ had geluisterd, want daar gaat immers mijn klacht over.

Panorama’ Frans Lomans aka Ich habe das niet gewusst

Hoofdredacteur- Frans Lomans aka Capo ich habbe das nicht gewust.
Ik vroeg hem opnieuw beleefd  met grote nadruk er als nog naar te luisteren anders zou een fatsoenlijk gesprek immers zinloos zijn. Frans Lomans:

ik weiger ooit te luisteren naar wat Bas van Hout daar of waar dan ook heeft gezegd. Ik kijk alleen maar wat hij schrijft”.

Ik was verbaasd en begon behoorlijk pissig te worden. Ik zeg : wat ben jij voor een Hoofdredacteur, ben jij er een van Das Habbe wir nicht gewust, of van de Struisvogels, je weet net zo goed als ik , want je bent niet achterlijk , dat jouw z.g. kei van journalist de meeste tegenstrijdige idiote aantoonbare leugens loopt te spuien over mij en John van den Heuvel en vele, vele andere mensen, en dus jij wilt niet weten dat een van je journalisten bijv. extreme Nazi en racistische taal lopen te spuien. Is dat de jouw beleid? Is dat het beleid van Sanoma?

Is dat de reden dat bijv. je andere Starreporter  ‘Pyromaan Koen Scharrenberg’,  de jarenlange ‘vriend’ van Bas van Hout en voormalig bodyguard van Peter R. de Vries onder je neus zich bezig hield met fraude en brandstichting n.b. met een ander jarenlange medewerker van de Maffioso Peter R. de Vries, de huurmoordenaar Rob Zigerus. En hoe zit het dan met het feit dat jouw Kei van een journalist Bas van Hout in jouw blad de Panorama opzettelijk sluikreclame heeft gemaakt voor een extreem levens-gevaarlijke LSD, die hij ook nog van een swingende naam de “B-Sting” voorzag tegen betaling uit de onderwereld in jouw blad Panorama”?
Begrijpelijk dat je alleen maar kijkt wat je z.g. ‘journalisten’ in dat ‘Toilet Vod Panorama’ schrijven.

Bas van Hout de grootste fantast ooit onder de pulp-journalisten.
Al is Bas van Hout dan ook nog eens de grootste fantast in Nederland met zijn veelal volledig uit zijn duim gezogen artikelen, waar de journalist  Jayson Blair, die op staande voet is ontslagen bij de New York Times , omdat die tientallen belangrijke artikels plagieerde en fantaseerde een klein  kind bij is , maar dat is jou natuurlijk allemaal ontgaan ( kuch).

Natuurlijk wil je geen kennis hebben van het feit dat Bas van Hout  zich bezig houdt met hand en spandienst voor iedere crimineel( zie:Noot1 ) , die hem wil inhuren voor een paar centen zwart.

Zo staat gewoon op het internet hoe jouw  “Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ samen/voor met Sam Klepper en John Mieremet mij met een verborgen camera actie voor jaren de bak in wil helpen.

Ook staat gewoon te kijk voor Der Frans en iedereen op het internet een filmpje hoe Bas van Hout en ‘Maffia-journalist en politie-informant de VARA-man Peter R. de Vries’ mij willen laten vermoorden door een Knokploeg, en ga zo maar door, ‘Frans ich habbe das nich gewust’!

‘Hoerenjong Bas van Hout’:”OvJ. Koos van der Spee veroordeelt liever één moordenaar Martin Hoogland’ dan twee moordenaars”.

Nee der Frans wilde nog wel even kwijt dat hij het geen stijl vond , dat ik voor het eerst in 17 jaar meldde dat Bas van Hout zijn moeder de Hoer heeft gespeeld als een paard op de Wallen. Nu brak helemaal mijn klomp. Ten eerste is het gewoon waar en ten tweede heeft hij dat zelf publiekelijk kenbaar gemaakt in zijn ‘jongens boek verhaal van de Kleine jongen alleen op de wereld met zijn Hoererende en zuipende moeder op de Wallen, die het toch maar tot Panorama –journalist had geschopt’ (kuch).

Dat Bas van Hout mij eerst op de Radio opzettelijk vals beschuldigd  van één moord en daarna per mail  ineens van twee moorden, Mega-Heroïne handel en rip partijen moest ik mij niet druk over maken volgens  Der Leugenaar Frans.

Ook al is Bas van Hout al door de Rechter in 2000 veroordeelt voor die valse beschuldigingen, en  dat wilde de valse ‘Hippie -Capo-Frans’ ook weer niet horen!

Voor dat laatste alleen al kan Capo Frans Lomans van mij de Kanker krijgen in al zijn verrotte corrupte ich habbe das nich gewust botten. Ben ik benieuwt als ik of leden van het Anti-Media-Maffia Volkstribunaal hem tegen komen of hij dan nog achter die walgelijk, smadelijke, liederlijke woorden staat!

Kennelijk was de fijne ‘Capo Frans Lomans’, die zich in het dagelijks leven verkleed als  Hippie- intellectueel uit de jaren zeventig, maar een bikkelharde laaienlichter is a La Jacobse en van Es met kennelijk het verstand van een walnoot mij ook nog eens stiekem aan het tapen, want hij wilde mij woorden in de mond leggen dat ik in het vorige gesprek het gezegd dat ik Bas van Hout zou gaan vermoorden. Als of men als volwassen zich nog druk maakt om een strontvlieg ( Bas van Hout) die met anders strontvliegen ( Panorama journalisten) rond vliegen boven een grote hoop stront ( Panorama en zijn Capo Frans Lomans aka ich habbe das nich gewust).

Nee, Frans Lomans, vieze gluiperd met je kennelijke ‘stiekeme Bas van Hout Tapie’, ik heb dat nooit gezegd. Wel heb ik d.d. 14 november 2012 aangifte gedaan tegen jouw Panorama ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ bij de Hoofdofficier van justitie te Amsterdam, en wie weet zijn de wonderen  de wereld nog niet uit en zijn ze bij justitie ook een keer hun politie-informant ‘Panorama Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’  zat en gaan zij hem eens een keer conform de wet vervolgen in deze.

Opmerking: uiteraard hebben wij als integer Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en het Anti Medi -Maffia- Volkstribunaal dit artikel voorgelegd aan Sanoma, t.a.v. de directie Dick Molman, Henk Scheenstra en Miechel Buitelaar en De ‘ich habbe das nicht gewust Hoofdredacteur Capo Frans Lomans’ en de Panorama riool fantasie redactie en aan de voormalig  OvJ. Koos Spek in de strafzaak Martin Hoogland, Klaas Bruinsma en Tony Hijzeledoorn :  redactie@blikopdeweg.nl

Noot1:
Bas van Hout is een valse vriend van de onderwereld als politie-informant.
Toen Bas van Hout daarna in de Panorama een artikel publiceerde met alles wat Ronnie Ondunk hem had verteld over de joego maffia in Nederland was Sreten “Jotsa” Jocic natuurlijk niet erg te spreken over Bas van Hout. Maar die kwam ermee weg door de opgenomen gesprekken van Steve Brown en Ronnie Ondunk aan Jotsa te geven. En dat had zware gevolgen voor Ronnie Ondunk. Hij werd geliquideerd.

Maar Bas van Hout deed meer voor Jotsa Jocic. In 1994 zit Bas van Hout volledig bij Jotsa Jocic in de zak en komt op de proppen met de “echte” dader van de moord op Klaas Bruinsma. Het zou hier gaan om Branco Marianovic die een broer zou zijn van Alexander Marianovic een crimineel die al in 1982 door de Bruinsma groep was geliquideerd. Dit hele verhaal was door Jotsa Jocic uit zijn duim gezogen om Martin Hoogland een handje te helpen. Op deze manier moest de geloofwaardigheid van Steve Brown die tegen Martin Hoogland getuigt had ondermijnt worden. Jammer genoeg voor Bas van Hout liep dat anders.

Verklaring van Branco Marianovic:
Martin Hooglands advocaat Jan Boone reisde mee naar Belgrado om deze Branco Marianovic te ondervragen. Boone geloofde weinig van het verhaal. Helemaal omdat de man zich niet fatsoenlijk kon legitimeren en het onbegrijpelijk is dat iemand zomaar even een moord bekend. Dit verhaal was compleet verzonnen om Steve Brown in een kwaad daglicht te zetten. Zoveel was wel duidelijk.

Ook vertelde Bas van Hout ooit dat Jan Femer de moord op Jaap van der Heiden bekend had tijdens een interview. Ferry de Kok die een goede vriend was van Jan Femer zegt dat Femer dat nooit gezegd heeft tijdens dat interview waar hij bij was. Over van der Heiden was helemaal niet gesproken die dag. Volgens Ferry de Kok schrijft Bas van Hout alles op wat Willem Holleeder hem influistert. En dat zou best eens waar kunnen zijn. Tenslotte deed hij voor Steve Brown niet anders….

Bas van Hout is een valse vriend van de onderwereld als politie-informant.
Noot2: Summier overzicht stalking, smaad en laster, poging tot moord, mishandeling van politie-informant Bas van Hout jegens Steven Brown en de zijne sinds 1994 tot heden, kennelijk gedoogd door  bepaalde (corrupte) justitie en bepaalde (corrupte) politie. Bron: http://complot.punt.nl/index.php?r=1&id=508121&tbl_archief=0

(Zie:Bas van Hout)