( van onze Corrupte News of The World redactie i.s.m. de politiecommissaris van Leeuwarden)

Journalistiek nu: Opgefokt of Bezonken of van de Maffia?

Amsterdam-Noir– Heden ochtend kwam de  Moordenaar in Spe en de rechtens vastgestelde ‘Maffia-journalist en politie informant Peter R. de Vries’ met veel Show en bombarie met de exclusieve primeur dat de Vaatstra-zaak kennelijk is opgelost. Het leek wel of hij  en zijn misdaadgroep de Vaatstra-zaak hebben opgelost in de pulp-media.

Het officiële Openbaar Miniserie  (met  de hoogste baas Herman Bolhaar aka “Pretty Boy Herman” , zie Noot 2.) persbericht moet waarschijnlijk later op de dag nog komen. En dat is bij een zo belangrijkere zaak, die kennelijk na 13 jaar ( slecht) onderzoek is opgelost  op zijn zachts gezegd te betreuren, dat een rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries’ de eerste persoon is die deze doorbraak in de zaak-Vaatstra wereldkundig maakt. M.a.w. een officieuze doorbraak dus tot het OM formeel met een persbericht komt in deze.

Waarom ?
Jaren lang deden zich allerlei complot theorieën de ronde in de Vaatstra-zaak waarbij Peter R. de Vries en zijn kennelijk bizarre corrupte band met bepaalde hoge justitie functionaris als Herman Bolhaar en Harm Brouwer een rol hebben gespeeld. Neem bijvoorbeeld de laatste uitzending in de Vaatstra- zaak, alwaar Peter R. de Vries markant optrad als onbezoldigd politie Commissaris van Leeuwarden:

“Het Complot Vaatstra en onbezoldigd ‘Politiecommissaris Peter R. de Vries’. “

Hoe het ook zij wij hebben nooit echt geloof gehecht aan die complot theorieën en dat ook kenbaar gemaakt. Wij waren van mening dat die theorieën juist werden gevoed door:
A: door gewoon slecht onderzoek van de zijde van justitie

en

B: de kennlijk bizarre band die bepaalde leden van justitie o.a. Herman Bolhaar en Harm Brouwer en en bepaalde ( kijkcijfer) politie onderhielden en onderhouden met de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ blijkens het feit dat de media primeur  is gegund aan de hiervoor genoemde misdaadgroep  in de doorbraak van de Vaatstra-zaak.

De Vaatstra zaak wordt tot het bittere end omgezet in sensatie kijkcijfers en dus Kassa. Waarom?
Wij waren van mening en zijn dat nog dat een dergelijke delicate zaak niet geschikt is voor de pulp-media en show figuren met banden sinds de jaren ’80 met de Maffia als Peter R. de Vries en zijn Maffia baas John de Mol.

Maar kennelijk denkt justitie nu juist dat dergelijke corrupte pulp-media figuren als Peter R. de Vries nodig te hebben om hun 13 jaren lange slechte onderzoek te verbloemen.

Toch zijn wij zeer content dat nu waarschijnlijk deze vreselijke zaak is opgelost en een ‘zieke misdadiger’ van het gevaarlijkste soort achter de tralies verdwijnt. En wie weet trekt justitie nu ook leerling uit hun wanbeleid om met media-pulp-figuren al dan niet van de Maffia zoals Peter R. de Vries  voor of mee te ‘werken’.

Kijkcijfer-Peter R de Vries- justitie-complot.
Toch voedt ook weer het feit dat Peter R. de Vries de exclusieve primeur heeft gekregen van justitie om deze doorbraak wereldkundig te maken complot theorieën. Waarom heeft justitie besloten af te wijken van hun normale standaard procedures in deze door gewoon met een officiële Persverklaring te komen. Waarom gunt justitie De Vries deze primeur? 

Werkloze Peter R. de Vries verkracht  vanavond openlijk zijn VARA Schandknaapje Matthijs van Nieuwkerk.
Afijn de pulp-media Wereld draait door en wij voorspellen u dat Peter R de Vries heden avond weer aanschuift bij zijn VARA Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk en zijn VARA  ‘gangstersletje Leonie Kragt’  ( eindproducent De Wereld Draait door) om  aldaar als Held te worden vereerd.
En wat kan hun het meisje Vaatstra echt schelen, helemaal niks: Kijkcijfers en ‘Held’ De Vries daar draait het om in de media-pulp-wereld.

Opmerking: Wij hebben de Minister van justitie en het Openbaar Ministerie verzocht ons te laten weten wie bij justitie in het ‘Kijkcijfer- Peter R de Vries-complot’ zit en derhalve heeft besloten om in strijd met het normale OM-beleid het kennelijke resultaat niet door een officiële OM-woordvoeder wereldkundig te laten maken, maar door een Figuur uit de Pulp-media, in dit geval  de rechtens vastgelegde Maffiajournalist en politie-informant Peter R de Vries.

Noot:  Maffia-journalist en politie-informant Peter R. de Vries

Noot2: Currupte banden voorzitter college-procureur-generaals Herman Bolhaar ( en Harm Brouwer) met/voor Peter R. de Vries.