Misdaadverslaggever John van den Heuvel: ” Steve Brown heeft al die jaren gelijk m.b.t. Het Panorama Hoerenjong De Bruine Rat Bas van Hout, hij is echt knetter gek”.

Open brief.
 

Per mail: info@powned.tv en redactie@powned.tv en productie@powned.tv en factuur@powned.tv

Aan: de redactie van “Echte Jannen” en Powned,

Amsterdam, 13 november 2012

Verzoek mijn naam alwaar de Super Lafaard en Stalker annex Sluipmoordenaar ‘Het Hoerenjong’ Panorama ‘journalist’ de Bruine Rat Bas van Hout die door de strontton haalt te verwijderen in deze bij “Echte Jannen”.

Beste mensen, ‘Powned Gents’,

Kreeg deze mail van John van den Heuvel en las in dit artikel: “Van den Heuvel lekte naar Hell’s Angels” dat het ‘Hoerenjong Super Lafaard en Stalker en Sluip-Moordenaar de ‘Bruine Rat Bas van Hout’ mij weer eens door de strontton haalde in het radioprogramma “Echte Jannen”.

(Steve Brown reageert op valse aangifte van Peter R. de Vries & Bas van Hout en Koen Scharrenberg ( inmiddels ontslagen bij Panorama wegens fraude  i.s.m. Emile Ratelband en de Huurmoordenaar van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ Rob Zegerius))

Ik heb inmiddels Sanoma en Panorama en Bas van Hout aansprakelijk gesteld voor 15,000,- in deze en ik verzoek jullie mijn naam weg te halen uit het artikel en bij het radioprogramma “Echte Jannen”  in deze en anders mij wederhoor te geven in deze.

Aantoonbare leugens gedaan door Bas van Hout.
Ik wijs u er op dat Van Hout reeds door de Rechter is veroordeelt dat hij mijn naam onrechtmatig door de strontton haalt, zie: Uitspraak vonnis kortgeding Brown/Van Hout.

By the way zelfs over zijn woonplaats liegt hij tijden de uitzending. Hij zegt dat hij in Amsterdam woont en dat is een leugen, hij woont in Zandvoort.

En wat ik hem nooit vergeef dat hij zelfs mijn kinderen heeft bedreigd middels bijv. een verjaardag ansichtkaart aan mijn dochter en hoe ziek kan een persoon zijn zelfs een overlijdensadvertentie van mijn dochter in De Telegraaf had gezet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ook over de zitting, alwaar hij op kwam draven met een stuk of tien verlopen Sport schoolfiguren liegt hij dwars door zijn verrotte stinkende  bek.

En zie hier hoe het ging bij de rechtbank: “Panorama Laffia bedreigt en intimideert Steven Brown ter Rechtzitting.”

Wat wel klopt is zijn naam ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ (zijn moeder speelde n.l. de hoer als een paard hetgeen hij zelf mee loopt te koketteren en hij is voor elke crimineel te huur als Pr-Hoer), dat is waar.

En hier staat dat Bas van Hout zelfs toegeeft dat hij sinds 2000 al wist dat ex-politieman huurmoordenaar Martin Hoogland schuldig was aan de betreffende moorden. Zie: “Rehabilitatie voor Steve Brown inzake moord Klaas Bruinsma?” Maar stug door ging te beweren dat Martin Hoogland onschuldig was en Steve Brown de moordenaar was.

Bas van Hout alleen stiekem eerlijk als C.I.D. politie-informant.
Bas van Hout laat zich pas negatief publiekelijk uit over Martin Hoogland en Sam Klepper en John Mieremet, enz. nadat ze dood zijn. In die fase dat zij nog leven bericht hij uitsluitend stiekem naar waarheid aan het C.I.D van de politie Amsterdam ( Jan van Looyen, etc.) over zijn ‘vrienden’ Martin Hoogland, Sam Klepper, John Mieremet, Etienne Urka en Willem Holleeder, etc.

Daarvoor zijn ze allemaal onschuldig, dapper en niet Laf, knap en intelligent, etc. Allemaal aantoonbaar en bewijsbaar.

En nog meer leugens zijn boek moest hij uit de handel: Uitspraak vonnis Kortgeding 

Al mijn boeken zijn gewoon te koop!

Tot Slot: Jullie vroegen je af waarom ik zoveel tijd besteed aan deze zaken. De reden is o.a.dat ik werk aan mijn 8ste boek: “Tijdperk P.R. De Vries-25 jaar maffiajournalistiek in Nederland.” ( zie :“Steve Brown gunt uw een blik uit zijn nieuwe boek:Bewerking van het hoofdstuk over Bas van Hout.”)

Ik moest los van het bovengenoemde wel zeggen dat jullie het leuk en hilarisch hebben gedaan. Wat een imbeciel is die Bas van Hout m.i. bij jullie gebleken met zijn z.g. algemeen beschaafd Nederlands. Ik stel jullie voor mij en hem uit te nodigen met een leugendetector erbij en jullie zullen zien dat bij de eerste zin uit de verrotte bek van Bas van Hout die ontploft! Ik eis dan wel dat hij zonder zijn dochter komt, aangezien ik weiger mee te doen aan een dergelijk zieke kermisvertoning.

Bruine Rat Bas van Hout en dochter BV te Zandvoort.
Overigens wie in his right mind neemt bij een dergelijk smerige smurrie, moord en dood uitzending zijn kind mee? Hij heeft dergelijk bizarre gedrag al eerder vertoond bij de Raad voor Journalistiek, die lafaard. Is dat wellicht voor hem een levensverzekering als hij in Amsterdam moet zijn!

“Raad voor Journalistiek Ontstelt van Maffiajournalist Bas van Hout.”
(al gepubliceerd in 2008)
Voor deze feestelijke gelegenheid had Bruine Rat Bas zelfs zijn dochter meegenomen. De verschijning van Bruine Rat Bas & dochter bv. leidde kennelijk onmiddellijk tot plotselinge ontstentenis van één der leden van de Raad. Wat ik alleen totaal niet begrijp waarom die Van Hout zijn dochter erbij heeft gesleept. Wat is het nut daarvan om een kind te belasten met al die vuiligheid van haar vader. Verbijsterd vind ik het. 
Maar goed Van Hout blijft dingen doen die een ieder normaal mens (en zelfs een abnormaal mens) niet verwacht. Trouwens ik begrijp ook niet dat de Raad dat toe heeft gestaan, dat een vader kennelijk zijn kind geestelijk aan het mishandelen is, want dat is het m.i. een vorm van kindermishandeling. Ik ben van mening dat de Raad voor Journalistiek de morele plicht had om per direct de kinderbescherming in te schakelen. “

Met de vriendelijke groeten,

Ing. S.K.A. Brown

PS: In plaats van wederhoor ben ik ook tevreden indien jullie dit schrijven publiceren indien gewenst middels een link naar mijn weblog alwaar dit schrijven is gepubliceerd.

CC; Mr P van der Laar.
CC: Sanoma, Panorama, Hoofdredacteur Frans Lomans

Noot: Zie: Bas van Hout