VVD- Raadslid roept op om de wet te overtreden.

( van onze criminele VVD-redactie i.s.m. onze Bestuurs-gangster redactie)

Amsterdam-Noir- De ‘Kleine Wethouder en Burgemeester gangsters’ vallen als rotte appels uit de Politieke corrupte boom.”
Een bouwvakker, stratenmaker of schilder zwart betalen, is geen enkel probleem. Het is goed voor de economie, schrijft de Kleine maar ‘eerlijke’ VVD-gangster Ed de Rechteren van Hemert aka “het Vette VVD- Zwijn” zaterdag op de opiniepagina in De Gelderlander. De “Kleine VVD-gangster Rechteren van Hemert” is gemeenteraadslid voor de misdaadpartij VVD in Doetinchem en corrupte bouwkostendeskundige Witwasser bij het Nederlands Bouwkosten Instituut (NBI).

Zwart geld wordt rechtstreeks in de  zwarte economie gepompt, betoogt hij. „Men gaat ervan op vakantie, koopt extra kleding, een nieuwe fiets voor zijn kinderen, nieuwe meubels of gaat vaker uit eten. Dat geld blijft rondgaan, omdat men geen belasting betaald” Dat men hierdoor steelt van de Staat en mede burger, die wel zo dom zijn om belasting te betalen is kennelijk deze normloze “Kleine VVD-gangster” volledig ontgaan. Zou hij gek zijn? Of is hij gewoon zo crimineel dat hij niet meer het verschil weet tussen goed en kwaad.

De ‘Kleine VVD-gangster Rechteren van Hemert’ beseft dat een raadslid zwart geld eigenlijk niet zou moeten aanmoedigen. „Maar ook VVD-raadsleden zijn niet roomser dan de paus en weten hoe de markt is en overtreden dus moedwillig de wet.”

Hij benadrukt dat zwart geld niet moet worden verward met smeergeld. „Smeergeld is er om een gunst gedaan te krijgen. Dat wijs ik volledig af. Zwart geld krijgt men door werkzaamheden te verrichten en dan contant betaald te krijgen zonder dat anderen hiervan op de hoogte zijn.”

Wij vroegen ons af of zijn VVD-opvatting van zwart werken ook geldt voor de bijstandsmoeder die bij zijn VVD-leden de toilet zwart staat te boenen of geldt daarvoor weer de opvatting van zijn partij genoot de heer Henk Kampf.

Opmerking: wij hebben B &W en de gemeenteraadsleden van Doetinchem verzocht ons te laten weten of zij de “Kleine VVD-gangster Rechteren van Hemert” met een dergelijk oproep tot het overtreden van de wet nog kunnen handhaven als Gemeente Raadslid. Daarnaast hebben wij tevens  het Nederlands Bouwkosten Instituut benadert met de zelfde vraag.

Eerder verschenen in deze rubriek:

“Roermond in de greep van de ‘Kleine-VVD-gangsters’.