Eugene Meuleman

Bestuurs-gangster directeur Eugene Meuleman’ Waterschap rooft met de wet en de pen in de hand een miljoen euro voor een ‘Wippie’ van de Gemeenschap.
De ‘VVD-Justitie’ weet van niets en kijkt de ander kant op.

( van onze Bestuurs-gangster redactie i.s.m. met onze Klasse justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak.
Een voormalig personeelschef van Waterschap De Stichtse Rijnlanden in Houten blijkt te zijn vertrokken met een salarisgarantie ter waarde van ruim een miljoen euro. In de tien jaar na haar vertrek houdt ze een bedrag van zesduizend euro bruto per maand, plus een goudgerande set aan secundaire ‘Hoereer-arbeidsvoorwaarden’.

Binnen het extreme miljoenen euro’s Lekkende Geile Waterschap gaan hardnekkige geruchten dat de ‘Miljoen euro- Waterschap-Callgirl’  is vertrokken na een betaalde liefdesaffaire met ‘Bestuurs-gangster directeur Meuleman’ aka De Lekkende Oude Geile Beer van het Waterschap.
Beroeps leugenaar-woordvoerder Bulthuis van het Waterschap bevestigt die geruchten. Maar omwille van de „integriteit van het Waterschap en hun ‘Miljoen euro-Hoer’ wil hij niet zeggen waarom de z.g. personeelschef precies is vertrokken. Zowel de Bestuurs-gangster Oude Geile Beer Meuleman als de ex-manager-Golddigger zelf wil niet reageren, behalve dan dat zij de miljoen euro niet terug geven en op dit moment druk doende zijn met de VVD-Opstand tegen de zorg-premie.

Na acht jaar ‘Wip-dienstverband’ vertrok de vrouw, het voormalig  z.g. hoofd personeelsdiensten, bij De Stichtse Rijnlanden met behoud van het ‘Wip-salaris’ van 6210 euro bruto per maand. De cao Waterschappen bleef van toepassing en ze hield haar pensioenregeling bij pensioenfonds ABP. Dat blijkt uit de ‘Wip-overeenkomst’, die in het bezit is van De Telegraaf.

Uiteraard hebben wij de VVD- Crimefighter Fred “Big Head” Teeven gevraagd welke strafrechtelijk stappen hij gaat ondernemen tegen deze Mega-miljoenen roof van n.b. Gemeenschapsgeld. De VVD “Big Head Teeven” liet ons weten eerst te gaan uitzoeken of het hier gaat om partij genoten, alvorens zijn VVD-standpunt -het niet vervolgen van misdadige Partij genoten- te bepalen.

Opmerking:
Wij hebben het Waterschap De Stichtse Rijnlanden om commentaar gevraagd in het kader van wederhoor. Daarnaast hebben wij gevraagd of zij aangifte hebben gedaan bij justitie en/of de politie en/of de FIOD tegen hun oude Geile Beer Meulenman en zijn ‘Million Dollar Baby’ en of zij reeds een procedure zijn begonnen om de gejatte miljoen euro terug te vorderen. Dat geldt kan dan geschonken worden aan bijv. De Voedselbanken of mensen zonder gas en licht of die hun huis uitgezet worden, etc. Of mensen met lekkende kranen. De zelfde vragen hebben wij ook voorgelegd aan Eugene Meuleman zijn andere ‘Bestuurs-Melkkoetjes-werkgevers’, te weten : Ministerie van VWS, Riskmanagement, Good Governance, Europe, Ministerie van Infrastructuur en Milieu en  Veiligheidsberaad Veiligheidsregio Utrecht en  afdeling Planning & Control Concernfinancien Gemeente Delft