( van onze moedige, integere Rechtbank redactie)

‘SBS-OM’ schoffeert de Rechtbank in zijn pulp-media.

“Rechtbank ziet wel het verschil tussen Badr Hari en Dick Vrij.”

Amsterdam- Noir- Rechtbank Amsterdam Taking Rights Seriously.
Badr Hari mag zijn proces in vrijheid afwachten. De rechtbank in Amsterdam heeft dat vrijdag beslist en dat getuigt van moed en integriteit om tegen de ongekende heftige, hysterische, pulp-media- hetze in te gaan die bijna dan in dag uit is gevoerd tegen Badr Hari.

“Lekke-Hari-zaak”.
Afgelopen maanden is er een pulp-media hetze gevoerd, die zijn weergave niet kent door met name ‘Hoer-John ‘ van het Open RTL4 Boulevard riool i.s.m. de ‘Lek Justitie’.

De kickbokser mag van de rechters totdat de rechtszaak begint, niet in horecagelegenheden komen en geen contact opnemen met slachtoffers. Het Openbaar ‘Lek- Ministerie’ en hun ‘Hoer-John’ spreken van een onbegrijpelijke beslissing van de rechtbank. De OM-woordvoeder: “hebben de Rechters dan niet naar RTL-Boulevard gekeken en De Telegraaf gelezen”. Wij vragen ons of het OM alleen nog maar beslissingen van de Rechtbank begrijpt die klakkeloos het ‘Lek-OM’ volgt in hun eisen?

Het OM schoffeert de Rechtbank door onmiddellijk te stellen dat zij de beslissing van de Rechtbank onbegrijpelijk acht.

De 27-jarige vechtsporter zat vast omdat justitie en ‘Hoer-John’ hem verdenken van een poging tot doodslag op de nep- Miljonair Koen Everink.

Ook medeverdachte Ferhat Y. komt op vrije voeten. De beslissing van de rechtbank Hari en Y. tijdelijk vrij te laten, werd op de publieke tribune van de rechtszaal met luid gehuil ontvangen van ‘Hoer-John’ en zijn aanverwante ‘Hang him high pulp-media’.

Theory of Justice
Hoe het ook zij het lijkt er op dat de moedige Amsterdamse Rechtbank de Trial by ‘Open Riool RTL Boulevard’ en hun ‘Hoer-John’ in de zaak van Badr Hari heeft willen afstraffen door Badr Hari een z.g. lopend vonnis te geven.

De ‘Pulp-media’ en hun ‘Lek-OM’ heeft een flinke draai om zijn oren gekregen van de Rechtbank Amsterdam waar John Rawls trots op zou zijn.

Eerder verschenen in deze rubriek:

‘RTL-Boulevard -Badr Hari zaak’ aangehouden tot volgende week.