( van onze corrupte justitie redactie i.s.m. Peter R. de Vries)

Amsterdam-Noir- Maffia-Vastgoedmagnaat heeft zijn kantoor aan de Churchilllaan in Oud-Zuid in de verkoop gedaan. Het pand kwam in de zomer van 2010 in het nieuws toen er een handgranaat naar binnen was gegooid in opdracht van de huurmoordenaar Rob Zigerius een jarenlange redactie-medewerker en persoonlijke vriend van de ‘Pedo-Pr- VARA-Man’ Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries. Zie in dit verband ook het Organigram ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’.

Ook werden de ramen destijds met ‘redactie- kogels’ doorzeefd.

Maffiajournalist Peter R. de Vries als deskundige van huurmoordenaar Rob Zigerius heeft ons laten weten dat deze aanslag niet was in het kader van één van zijn pulp uitzending, maar gewoon een gevalletje van afpersen en moorden door zijn jarenlange medewerker de zeer gewaardeerde ‘Huurmoordenaar Rob Zigerus’. Het was trouwens sowieso een hele ‘BN’er Handgranaat-Show’, want Emile Ratelband en de Panorama-Pyromaan–journalist en voormalig bodyguard Koen Scharrenberg van Peter R. de Vries gingen ook verschut.

Nu de sporen van de ‘aanslag’ verdwenen zijn, heeft ‘Maffiose De Jager’ een prijskaartje van 3,4 miljoen aan het gebouw gehangen. De ruiten van het Maffioso- kantoor zijn vervangen en ook aan de binnenkant van het pand is niets meer van de aangerichte schade te zien, zo meldt Quote. 

De ‘Maffioso De Jager’, bestuurder van VNO-NCW, ( waarom ook niet?), wordt genoemd in de dagvaarding tegen oud-gedeputeerde van Noord-Holland de “Kleine VVD-gangster Ton Hooijmaijers”. Zijn Maffia- bedrijf JVA Vastgoed zou de “Kleine VVD-gangster Hooijmaijers” hebben omgekocht. De ‘Maffioso De Jager’ ontkent dit en ontkent ook dat er nog een  ‘Volks handgranaatje-Onderwereld beslag-vordering’ op het betreffende ‘Maffia-Vastgoed pand’ zit. En dat is uiteraard voorlopig voldoende voor (klasse) justitie om geen beslag te leggen op dit ‘VVD- VNO-NCW- Maffioso pand’. Beslag leggen doet Klasse Justitie alleen maar bij Volks Kruimel criminelen die niet aan ‘VVD-politiek’ doen, toch?

Opmerking: wij hebben uiteraard in het kader van wederhoor de VNO-NCW gevraagd waarom zij een Maffioso als Gijs de Jager nog handhaven als hun bestuurder.