René SmitBert Molenkamp Aalt Dijkhuizen

Ouderwetse Klasse justitie door de Ruling Class is wereldwijd.

Crisis? De Mega-Graaiers-gangsters rij is eindeloos.

( van onze Heersende klasse redactie) 

Amsterdam-Noir –De Algemene Onderwijsbond (AOb) baalt van topinkomens in onderwijs van de Mega-Graaiers. Van een z.g. ‘Noodwetje’ heeft nu niemand in De Tweede kamer Kroeg dit verband gehoord. Immers met een Noodwet kan in een minuut deze Mega-Graai wantoestand in een klap worden terug gedraaid. Waarom wordt dat niet gedaan?
Dat heeft echt niets te maken met het feit dat 99% van deze Mega-Graaiers hoge posities inneemt bij de ‘Misdaadgroep–VVD’ en de ‘Huur een Hoer partij van de arbeid’ (kuch) of familie leden zijn.

Huur een PvdA ‘Hoerin voor al uw (corrupte) behoeftes.
De Algemene Onderwijsbond (AOb) vreest dat er nog jarenlang buitensporig veel verdiend (gejat met de wet in de hand van de school gaande kinderen) zal worden door Maffioso bestuurders in het nette pak van onderwijsinstellingen. Dat liet de bond zondag weten bij de presentatie van de jaarlijkse lijst met gewetenloze Mega Graaiers-grootverdieners. Geen van deze Mega-Graaiers denkt er ook maar een seconde over na om in deze tijd van crisis vrijwillige afstand te doen in het belang van de school gaande kinderen van een deel van hun (gejatte) tonnen salaris. Ze zouden er geen snee brood minder om eten, pure hebzucht van deze smerige gangsters in het nette pak. Van buiten bond  van binnen stront. En dat egoïstische  ‘Tuig in het pak ‘ moet onze kinderen opleiden.

En maar in de pulp-media met bijv. Beroeps-leugenaar ‘Hoer-John’, een man als Badr Hari neerzetten als De Gangster en grote bedreiger van het ‘klootjes Volk’ en hun kinderen, die als hij schuldig is  op zijn meest een vervelende uitgezakte, snuivende, vreemdgaande dronkelap Koen Everink s’nachts een paar rake klappen heeft verkocht. Nou daar hebben onze kinderen en het hele ‘Klootjes Volk’ geen centje last van ! By the Way na  2 uur s’nachts is er bij White Sensaison niemand meer nuchter. Men gaat niets voor niets in het Wit, zodat de korrels Cocaïne niet zichtbaar zijn die op de kleren vallen. Maar niet deze dronkenlap Everink, die was volgens ‘Hoer-John’ de enige persoon die broodje nuchter was. De waarheid is eerder dat deze z.g. Miljonair straat stervens leeg is en nu samen met ‘Hoer-John’ probeert er een slaatje uit te slaan door behalve Badr Hari voor jaren de bak in te helpen ook nog wat tonnetjes af te pakken. Maar goed dat terzijde.

Vorig jaar besloot de Tweede Kamer Kroeg dat er een maximum moest komen voor het salaris van bestuurders van onderwijsinstellingen, maar de wet is nog niet van kracht. Vandaar dat oud-Amarantisbaas Bert Molenkamp een salaris van bijna 4 ton kon toucheren. Hij is daarmee lijstaanvoerder, ondanks het feit dat de onderwijskolos onder zijn beleid uiteenviel in vijf stukken vanwege financiële problemen.

Tweede op de ranglijst is Aalt Dijkhuizen van de Universiteit van Wageningen. René Smit van de Vrije Universiteit in Amsterdam komt op plek 3. „Helaas heeft het vooruitzicht op een maximering nog niet tot resultaat geleid en zien we weer dat bestuurders en soms zelfs oud-bestuurders van onderwijsinstellingen tonnen op hun rekening bijgeschreven krijgen. Uit de vergoeding voor Molenkamp blijkt dat het voor een bestuurder niet uitmaakt of hij er een bende van maakt”, reageerde AOb-voorzitter Walter Dresscher.

Dinsdag bespreekt de Eerste Kamer Kroeg de zogenoemde Wet Normering Top Mega-Graai inkomens. „Uiteraard hopen we dat de Senaat instemt met het wetsvoorstel, maar het mag wel iets sneller. Lopende contracten worden namelijk nog vier jaar gerespecteerd en daarna volgt nog eens een overgangsperiode van drie jaar. Wij vrezen dat veel  geweldloze Gangsters in het pak -bestuurders de komende zeven jaar nog volop profiteren van geld dat naar de klas zou moeten gaan”, aldus Dresscher.

Opmerking: Wij hebben alle fractievoorzitter in de Tweede kamer verzocht ons te laten weten waarom zij niet een Noodwet aannemen om aan de hiervoor beschreven wantoestanden, die kennelijk hun partij –genoten en/of directie familie jaarlijks tonnen te veel laat verdienen ( jatten met de wet in de hand).