( van onze Elite-gangster redactie)

Amsterdam-Noir- De ‘VVD misdaadgroep-Roermond’ blijft onvoorwaardelijk achter haar Corrupte wethouder Jos van Rey staan, die wordt beschuldigd van het aannemen van smeergeld. Justitie verdenkt hem van ambtelijke corruptie en het lekken uit de vertrouwenscommissie voor de benoeming van een nieuwe VVD-burgemeester-Godfather. „Maar Jos heeft alles uitgelegd aan de fractie en er is niets fouts gebeurd, wij doen deze dingen allemaal in de VVD”, zegt vicefractievoorzitter ‘Kleine gangster Jan Püper’ van de ‘VVD-misdaadgroep Roermond’.

‘Kleine VVD-gangster Van Rey’ werd afgelopen vrijdag tijdens zijn verhoor door justitie geconfronteerd met een gespreksband, waarop te horen is dat hij spreekt over de sollicitatie met aspirant-burgemeester de VVD-er Ricardo Offermanns, die nu momenteel de Ziekte wet oplicht. Dat zou volgens de rijksrecherche inhoudelijke informatie zijn die Offermanns kon gebruiken tijdens zijn sollicitatiegesprekken.

„Maar dat is onzin”, liegt Püper. „Van Rey en Offermanns kennen elkaar al jaren. Die voeren heel informeel in ‘VVD misdaad- dialect’ een gesprek over wie er VVD Minister Van Justitie moet worden in het nieuwe Kabinet met de PvdA(H)

Eerder verschenen in deze rubriek:

“Roermond in de greep van de ‘Kleine-VVD-gangsters’.”