( van onze corrupte justitie redactie)

Blinde man vijf minuten lang getaserd. Wie is hier nu eigenlijk blind?

“De ‘Schiet Politie’, de ‘Schop Politie’, de Moord Politie, de Wiet politie de ‘Lek Politie’ en de ‘Foetsie Politie’”.Globalisering: Straf de arme maatschappij van ‘Snake Rutte’.De ‘Blauwe Hulptroepen’ (politie=Blauwe Hulptroepen van de heersende klasse) ) van Elite -gangsters in Red Neck Hollandia’) beginnen  nerveus te worden om de arme er onder te houden. Steeds vaker horen wij van stand rechterlijke straat executies van de radeloze arme mensen en nu moorden zij elkaar uit “
Bron: Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Amsterdam-Noir-  Een 61-jarige blinde Brit is door De Blauwe Hulptroepen
( politieagenten) van de heersende klasse  aangevallen met een stroomstootwapen omdat zij dachten dat zijn blindenstok een samoeraizwaard was.

‘Blauwe Hulptroepen’ van de ‘Law en order’ VVD-partij draaien door in de wiet en (zelf) moorden.
Dit soort van uitwassen doen zich steeds meer voor sinds het uitbreken van de ‘Jan met de Pet Crisis’. De Blauwe Hulp troepen komen steeds meer onder druk te staan van lieden als de VVD-ers Demente Pis in de broek Opstelten en zijn Side kick Fred “Big Head” Teeven aka laat het Volk elkaar maar dood slaan. Zo rost de Spaande politie er onophoudelijk op los om de arme en radeloze in hun armoede te houden. In “Red Neck Hollandia” worden duizenden gezinnen op straat gesmeten met hulp van de politie en wordt er in de stress van de Blauw Hulp Troepen dronken weerloze buitenlanders in hun kruis geschopt.

Het wordt tijd voor een anoniem Meldpunt voor excersief geweld van de ‘Blauwe Hulp Troepen’ voor het gewone Volk.

Colin Farmer was afgelopen vrijdag net op weg naar de kroeg in Chorley toen hij door de agenten in de rug werd geschoten met het wapen. Vervolgens werd de man, die twee beroertes overleefde, door de dienders geboeid.

De politieagenten kwamen af op een melding van een man die met een zwaard aan het zwaaien zou zijn. Toen ze Farmer met zijn stok zagen, gingen ze ervan uit dat hij de zwaardvechter was.

“Het was een regelrechte nachtmerrie,” vertelt de Farmer tegen The Sun. “Ik dacht dat ik aangevallen werd door hooligans… Ik voelde een schok in mijn rug en ik viel op de grond. Ik stootte mijn hoofd en toen kwam er een politieman. Ik riep ‘ik ben blind, ik ben blind,’ maar hij pakte me ruw vast en boeide mijn armen achter mijn rug.”

De man dient een klacht in en neemt eventueel verdere stappen tegen de agenten. De politie heeft zijn excuses aangeboden en zegt de zaak te  onderzoeken. M.a.w. daar horen wij nooit meer iets van.