( van onze waarheidscommissie i.s.m. de NRC)

Amsterdam-Noir- Recentelijk publiceerde de NRC een gekuist artikel:”Huwelijk tussen de media en de crimineel bestaat al sinds Bonnie & Clyde”.
Daarvoor had de NRC Steve Brown  geïnterviewd. Wij stellen vast dat ook de NRC net zo als BNN  de namen Peter R. De Vries en Bas van Hout en hun misdaden niet durven te vermelden, die Steve Brown  had genoemd in het NRC interview en de BNN-uitzending. Kennelijk hechtten alleen academische bladen aan de waarheid in deze. Wij begrijpen het wel. Wie heeft er trek in om de woede van die twee Wurgmoordenaars in spé Peter R. de Vries en Bas van  Hout en hun Maffia Boss John de Mol op zijn hals te halen, toch?

Daar weet Bart Middelburg van Het Parool alles van, die hebben de twee ‘Heren’ het Paviljoen 3 in geholpen. Wat dat betreft is kennelijk hun dreiging naar hun collega pers wellicht groter dan die van de ‘Volks-gangsters’ als Willem Holleeder. Dit laatste feit
(Maffia controleert bepaalde Media) lijkt ons een grotere bedreiging van de maatschappij dan alle ‘Volks-gangsters’ als Willem Holleeder en Steve Brown bij elkaar.

Bas van Hout zit ondanks al zijn misdaden gewoon nog bij Panorama en Peter R. de Vries  n.b. nadat de rechter hem tot lid misdaadgroep van Klaas Bruinsma had verklaart medio1991 bij de z.g. ‘Linkse’ VARA als n.b. “Alles” deskundige van de ‘Linkse’ Miljonairs Pauw en Witteman en bij Matthijs van Nieuwkerk van De Wereld Draait Door.

Noot

“Naïviteit en collaboratie.”
‘In dat verband duikt steeds Bas van Hout weer op, die gaat daar heel ver in. Toen Steve Brown nog een grote hasjhandelaar was, wilde Van Hout een boek over hem schrijven. Ze kwamen overeen dat Brown alle incriminerende passages uit het manuscript mocht schrappen. In feite kreeg Brown de eindredactie van het boek dat ze van plan waren te schrijven. En toen Brown een nieuwe drug, B-sting, op de markt bracht, kwam Van Hout met een enorm juichverhaal in Panorama. Pure reclame voor die nieuwe pil.’  De Jelle Kleniek kwam direct met een Persbericht en groen flyers dat de B-Sting een zeer hoog gedoseerde LSD was en daardoor voor beginnende gebruikers Levens gevaarlijk is.

Van Hout spande een procedure tegen mij aan voor de Raad voor de Journalistiek, wat natuurlijk prima is. Maar daar kwam hij met briefjes aan die van mij afkomstig zouden zijn. Dat waren pure vervalsingen. Ik was echt flabbergasted, dat zoiets bestond.’ Bas van Bout aka het Hoeren Jong Bruine Rat Bas van Hout is nog steeds werkzaam als journalist bij Panorama en Peter R de Vries inmiddels bij de z.g. Linkse VARA en daar hoort men niemand over in de Pers. Dit laatste feit ( De Maffia controleert bepaalde Media) lijkt mij een grotere bedreiging voor de maatschappij dan alle Holleeders bij elkaar
Bron: Volkskrant en Bart Middelburg 

Noot;
Publicaties  van de Universiteit van Amsterdam, Rotterdam, Leiden: “John de Mol en Peter R de Vries  zijn  Mafioso’s.”

“Fiat Justitia.”,

Novum

Folia

Achter de Schermen bij: Moordpoging door de Media-Maffia en Corrupte Justitie op Steve Brown.

Zie ook hoe ‘Panorama Man Bas van Hout’ met ‘VARA-man  Peter R de Vries’ Steve Brown laat vermoorden-wurgen door drie van de tien aanwezige louche Sportschool figuren.