Minister van Justitie de VVD-er ‘Demente Pis in de Broek Opstelten’ in het ‘Pedo-Demmink  Justitie’ nauw. Amerika en Europa worden de Nederlandse ‘Pedo-Jusitie Top’ zat!

( door onze Corrupte News of The World redactie i.s.m. onze corrupte justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Kamer wil nu net als de USA Helsinki commissie uitleg van Opstelten over Top ‘Pedo-ambtenaar Demmink en zijn kliek’. Heeft Opstelten hem ook van achter genomen?

Parlementaire enquête naar de ‘Pedo-Beerput Rolodex- Embargo-onderzoek’sinds de jaren 80 van de vorige eeuw.
Misschien kan de Kamer gelijk uitzoeken hoe het met de andere Justitie ( regering)Pedofielen zit, die met een grote zak geld stilletjes de achter deur zijn uitgegaan als bijv. Ex-Minister  Job aka ‘wil er op’ de Ruiter, ex Hoofdofficier van justitie Vrakking (goede ‘Freund’ van Panorama- ‘journalist’ Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout & Maffiajournalist Peter R. de Vries & Fred Teeven) ,de ex- hoofdofficieren van justitie  Hans Holthuis en Jan Wolter Wabeke en officier van justitie Tonino om maar een paar van die misdadige smeerkezen te noemen.

Nederland :Het Koninkrijk der Justitie Pedofielen.
Kennelijk is het departement Justitie al tientallen jaren het verzamelpunt van Pedofielen en Corruptie en dat is alleen maar mogelijk ons inzien in een First Class Banana Republiek. M.a.w. Nederland het Koninkrijk der Justitie Pedofielen. 

Welke strafbare misdadige rol spelen Harm Brouwer en Herman Bolhaar in deze walgelijke corrupte Pedo-Pulp-Media Maffia? Zijn het soms ook twee oude vieze  corrupte pedofielen? Ons zou het niet meer verbazzen. De beide ‘Heren’ vertonen immers genoeg bizare SBS-gedrag met hun persoons verheerlijking van de rechtens vastgestelde Maffiajournalist Peter R. de Vries. ( zie het Maffia-De Vries Arrest)

( Organigram Misdaadgroep Peter R. de Vries sinds 1980)
Minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Klasse Pedo-Justitie moet in een brief opheldering geven over zijn hoogste ‘Pedo Justitie-ambtenaar Demmink’. Dat meldt het AD. Kamerleden van VVD, PvdA, SP, CDA en 50Plus vragen de minister om uitleg naar aanleiding van getuigenissen in het AD over contacten van de ‘Justitie Pedo-topman’ met een pooier van minderjarige jongens.

“Kat vast Pedo Demmink loopt vrij rond”.
Kennelijk beginnen na jaren ook de Klokken te luiden in Den Haag over de verrotte Corrupte Pedo Justitie Top door inzet van o.a mensen als Wim Dankaar en Mischa Kat, maar vooral het doorwrochte, integere, inzet van advocaat en rechtsgeleerde Adele van der Plas. 

‘Er blijft een sfeer van dit soort  Pedo-corrupte verhalen om de Pedo-secretaris-generaal en zijn hulp pulp-media –hoer Peter R. de Vries hangen ,” zegt CDA-Kamerlid Peter Oskam. Hij ondersteunt een oproep van VVD-Kamerlid Ard van der Steur, die Minister Demente Pis in de broek Opstelten uitleg vraagt over ‘weer nieuwe berichten rond de Pedo-secretaris-generaal en Maffiajournalist Peter R de Vries’. Ook de PvdA, SP en 50Plus verlangen tekst en uitleg.

PVV-Europarlementariër Lucas Hartong heeft een commissie van het Europees Parlement gevraagd de zaak op de agenda te zetten.

Opmerking:
Wij hebben uiteraard de hiervoor genoemde Kamerleden verzocht ons te laten weten of zij ook om nader onderzoek gaan vragen naar de structurele corrupte oorzaken,  dat een algemeen bekende Corrupte Pedo Demmink de leiding mocht houden van/over Justitie.

Wat moest hij verbergen en door wie werd/wordt Demmink o.a. gechanteerd of bedreigt?