–  Sterren schieten op Holleeder (of andersom)

– Wie zijn de Mollen van Holleeder in de Media en justitie?

Met Holleeder op zoek naar de Endstra-Schat op een onbewoond eiland.

Holleeder te ‘gast’ bij zijn oude ‘Freund–Media-Maffia Mol’ voormalig Endemol- John Mol- directeur NTR “Dikke Deur” Paul Römer.

( van onze Corrupte News Of The World redactie)

“Filemon gaat Down Under World in Amsterdam-Noir met Steven Brown in “Killing Fields Amsterdam”.

Amsterdam-Nor- De invloed en macht van de Maffia op NTR sinds Mega Graaier Paul Römer directeur is geworden is kinderlijk duidelijk waarneembaar voor de kenners van de Volks-Onderwereld.

Maffioso John de Mol en hun Showbizz ‘advocaat Mr. Bram Moszkowicz beide volwaardige leden sinds de jaren ’70 van de vorige eeuw van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ gingen Willem Holleeder voor als ‘gast’  bij het zwaar gesubsidieerde programma College-Tour van NTR.

NTR is een 100% gesubsidieerde omroep en het programma College-Tour pretendeert zijn gasten kritisch te benaderen. Het werd een grote reclame show voor de z.g. geniale TV- man John de Mol en  de  z.g. integere rechtsgeleerde Mr. Bram Moskowicz.

NTR/VARA gesubsidieerde dependance van ‘Misdaadgroep Peter R. Vries’.
En nu is Willem Holleeder (ook al een volwaardig lid van misdaadgroep Peter R. de Vries) volgende week te ‘gast’ in het 100% gesubsidieerde televisieprogramma College Tour van zijn oude gabber en Media- Mol voormalig Endemol-directeur Paul Römer, de loopjongen van Maffioso John de Mol en Maffiajournalist Peter R. de Vries.  Kennelijk moet er nu reclame worden gemaakt voor Willem Holleeder. Hoe het ook zij inmiddels is de halve ‘misdaadgroep Peter R de Vries ‘ Witgewassen met een vernisje van ‘Links’ fatsoen door de grachtengordel drol en Lafaard Twan Huys op kosten van de belasting betaler bij de Volks-Onderwereld Witwas centrale “College-Tour”.

Mega-Graaier Paul Römer trots op Joran van der Sloot -uitzending en Holleeder.
Kennelijk is grachtengordel lafaard  Drol Twan Huys door de knieën gegaan voor zijn Maffiabaas Paul Römer. 

Toeval dat Paul Römer een grote ‘ fan’ is van de Misdaadgroep Peter R .de Vries?

Mega-Graaier Paul Römer de man, die jaren lang als voormalig directeur van  Maffia Witwas centrale-Endemol en Mafioso John de Mol het Media huurmoordenaar-  programma Peter R. de Vries produceerde. Een Show-programma van de Maffia dat mensen overvalt, verborgen camera’s hanteert, Junken omkoopt en betaald o.a. met drugs, z.g. criminele detectives inzet, Knokploegen hanteert, Gerechtelijke uitspraken schendt, politie en justitie corrumpeert of omkoopt en een ‘redactie’ er op nahoudt dat krioelt van de veroordeelde misdadigers ( zelfs een heuse veroordeelde moordenaar), opnames verknipt en plakt tot het gewenste resultaat.

Willem Endstra beschuldigde Holleeder van 25 liquidaties.
Tijdens de opname mogen studenten hem onder leiding van de laffe grachtengordel presentator Twan Huys vragen stellen aan Holleeder. Eerlijke en zinnige antwoorden zullen zij niet krijgen. Hooguit wat pure doods- angst stank van Twan Huys.

Holleeder’s optreden in College Tour wordt zijn eerste uitgebreide tv-interview ooit. Vorige maand schoof hij al aan bij dj Ruud de Wild voor een radiouitzending van 538. Sinds een aantal weken is hij columnist bij tijdschrift Nieuwe Revu.

Het kan vast nog gekker dus hier nog wat ideeën voor een nieuw TV format:

– Sterren schieten op Holleeder (of andersom),

– Holleeder zoekt vrouw,

– Koken met Holleeder,

– Wie is de Hol (leeder)?

– Holleeder zoekt man,

– Duiken met Holleeder

– Dansen met Holleeder

Schaatsen met Holleeder

– Investeren bij Holleeder?

– Wie wordt er vermoord met/door Holleeder?

– Wie zijn de Mollen van Holleeder in de Media en justitie?

– Wie van de drie gangstersletjes is de echte van Holleeder?

Met Holleeder op zoek naar de Endstra-Schat op een onbewoond eiland.

– Etc. etc.….

Opmerking: Wij hebben een mail aan de redactie van College Tour gestuurd met een aantal vragen:

From: jestelesto@hotmail.com
To: college.tour@ntr.nl; kees.rotteveel@bnn.nl
Subject: FW: nieuw TV format
Date: Thu, 4 Oct 2012 04:30:50 +0000

Inzake uw komende uitzending met Holleeder. 

Denkt u werkelijk een zinnig en eerlijk antwoord te krijgen?

Ik verzoek u mij te laten weten voor een komende publicatie wie heeft besloten Holleeder als gast te vragen en wat u daarmee ( behoudens sensatie-pulp-Kijkcijfers) denkt te bereiken,
zie: 
https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/10/02/steven-brown-gaat-down-under-world-in-amsterdam-noir-met-steven-brown-in-killing-fields-amsterdam/

met de vriendelijke groeten,

ing. S.K.A. Brown.

Daarnaast hebben wij om opheldering gevraagd aan de Leden van de Raad van Toezicht van NTR/VARA en Tweede kamer commissie media nu kennelijk hun omroepen op kosten van de gemeenschap een dependance zijn geworden voor de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries. (cie.ocw@tweedekamer.nl.)