Australië wil NL Miljonair en rascist Wilders best visum geven – minister haalt uit naar PVV- ‘Hetze-  Clown-leider’.

Amsterdam-Noir- Miljonair en rascist Geert Wilders wordt helemaal geen visum ontzegd door Australië. Dat beweert althans de minister van Immigratie Chris Bowen. “De Australische democratie is sterk genoeg om een bezoek van de extremistische” Red Neck Hollandia” commentator te weerstaan, die man is toch gewoon een derde rangs kwaadaardige Clown”.

Het Australische ABC meldt dat Bowen Wilders ziet als een “provocateur -Clown” wiens ideeën “verkeerd” en “kwetsend” zijn. Hij zou de PVV- Tuig-leider een visum willen toekennen na lange en nauwkeurige bestudering van de zaak.

“Wilders zou niets liever willen dan dat ik hem een visum weiger zodat hij er faam mee kan maken. Die kans ga ik hem niet geven want het is een radicaal en een extremist.”

‘Secundaire commentator van een derde rangs Clown’
Bowen is behoorlijk fel in zijn bewoordingen. Zo stelt hij dat de Australische multiculturele samenleving en de waarde die het hecht aan vrijheid van meningsuiting sterk genoeg is om een bezoek van een Red Neck Hollandia Clown “secundaire commentator van de andere kant van de wereld” te weerstaan.

“We moeten zijn ideeën ‘verslaan’ met de kracht van de onze, niet door een bot instrument te hanteren als hem toegang tot Australië te weigeren.”

Geert Wilders op twitter: Nog geen visum Australie. Wacht al meer dan 1 maand. Reis uitgesteld tot febr 2013. Dan heb ik of visum of tijd om weigering aan te vechten.

Gisteren stelde Wilders zijn reis naar Australië uit nadat het hem te lang duurde voordat er een besluit werd genomen over zijn visum. Hij vulde daarbij zelf maar vast in dat dit betekende dat Australië hem de toegang tot het land niet zou gunnen,
Door: Jules Seegers