Matthieu van Sint Truiden

(van onze corrupte justitie redactie)

Door: Marcel Haenen en bewerkt door onze waarheids commissie.

Amsterdam-Noir- Justitie bolwerk van corrupte VVD-ers.
Het ‘VVD- SBS-Openbaar Ministerie’ van ‘Pretty Boy’ Herman Bolhaar heeft sinds 2010 bij herhaling informatie ontvangen over onbetamelijk (ander woord voor misdadig) gedrag van de VVD- advocaat-generaal Matthieu van Sint Truiden, die in het ressort Amsterdam belast was met fraudeonderzoeken naar niet VVD-leden (ook wel bekend alhier onde naam de Kleine VVD-Gangsters). Dit blijkt uit een rondgang van ‘Volksnieuws uit Amsterdam’  langs onze lekkende magistraten en advocaten die met de advocaat-generaal te maken hadden. Ondanks signalen over het Elite- gangsterachtig  gedrag besloot het VVD- justitie hem in mei 2011 zonder screening te installeren als  Volks-aanklager bij het gerechtshof.  Kennelijk is het hebben van een record als ‘Kleine VVD-gangster’ gedragingen een pre om het gewone Volk te vervolgen voor hun maatschappelijk gesproken Kruimel Criminaliteit.

Vorige week werd bekend dat de prominente VVD’er sinds april is geschorst omdat hij wordt verdacht van fiscale fraude.  Dat was op zich wel bevreemdend, want indien men fiscale fraude als vervolging criteria zou hanteren was morgen de hele ‘VVD-misdaadgroep’ met hun leider ‘Snake Rutte’ en aanhang de bak in verdwenen.

De Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD) is al bijna een jaar bezig met de zaak. Het onderzoek richt zich op niet betaalde inkomsten- en vennootschapsbelasting. M.a.w. het gebruikelijke ‘VVD- misdaad’ gedrag van stelen met de pen en de wet in de hand. In dit geval wel heel letterlijk, want de Mega- Dief Matthieu van Sint Truiden moest welbeschouwd zich zelf vervolgen, en wie doet dat?

‘Verdachte VVD- handelingen worden normaal nooit vervolgd’
Het werk van de FIOD wordt bemoeilijkt doordat veel van de geroofde bezittingen van de Elite-gangster Matthieu van Sint Truiden zijn ondergebracht in exotische buitenlandse vennootschappen. Een opsporingsbron:
“We hebben rechtshulpverzoeken in het buitenland uitstaan en dan duurt een onderzoek altijd langer. Bovendien gaat het ook om verdachte handelingen die hij pleegde als advocaat. En zij hebben een geheimhoudingsplicht.”

In 2010 is de Corrupte VVD- top van het’ SBS- OM’ Herman Bolhaar en  Fred ‘Big Head’ Teeven door de president van een rechtbank en advocaten geïnformeerd dat de man eerder bij advocatenkantoren moest opstappen na vermoedens van financieel geknoei. Hij zou in 2002 bij Nauta Dutilh hebben moeten opstappen wegens het declareren van te veel uren. Een woordvoerster van het advocatenkantoor zegt dat “over oud-partners geen informatie wordt gegeven”. Advocaten van Nauta hebben te horen gekregen dat ze niet met de pers mogen praten.

Matthieu van Sint Truiden bevestigt dat zijn vertrek bij Nauta “onplezierig” was maar ontkent fraude:
“Ik moest weg en heb me daar tegen verzet. Toen begon Nauta te miemelen en te piemelen over de afrekening.”

Orde van Advocaten verbaasd over het uiterlijk van Fred Teeven; Fred Teeven voldoet ruimschoots aan het uiterlijk dat Lombroso schets voor Volks-Criminelen.

Van Sint Truiden is in 2010 door de Corrupte Top van het OM ook z.g. berispt omdat hij zich in privékwesties liet voorstaan op zijn titel van advocaat-generaal. In december 2010 kreeg hij van de hoofdofficier van justitie Gooi- en Vechtstreek, Frits van Straelen (ook weer een VVD-er), bovendien te horen dat de politie niet langer zijn aanhoudende reeks van aangiftes tegen zijn ex-echtgenote zou onderzoeken. Matthieu van Sint Truiden mocht niet langer de politie inschakelen. Vier maanden later werd Van Straelen de baas van Van Sint Truiden op het ressortsparket. Hij leidde de installatie van Van Sint Truiden tot advocaat-generaal. Kijk verschil moet er nu eenmaal wezen. Daar waar het gewone Volk voor het stelen van een Kip met veel bombarie voor de rechter wordt gesleept door VVD- Fraudeurs als Matthieu van Sint Truiden wordt het ’Tuig in Zwarte Toga’ voor hun miljoenen misdaden met de pen gepromoveerd.

Bij de Orde van Advocaten is men verbaasd dat het ‘SBS-OM’ bij het aanstellen van advocaten geen navraag doet bij de raad van toezicht van de advocatuur.
De deken van de Orde van Advocaten in Amsterdam, Germ Kemper, zegt dat rechtbanken altijd navraag doen bij de orde als ze een advocaat willen aanstellen.

Wij hebben als eerste de laatste ontwikkelingen gekregen van ons betaalde lek bij de ‘Kijkcijferpolitie’:

Corrupte Justitieambtenaren massaal op ‘snoepreis’ naar Belastingparadijs Antillen onderleiding van Matthieu van Sin Truiden VVD’er Fred ‘Big Head’ Teeven zwijgt nu.