Wanneer wordt de VVD-er “Big Head Teeven” opgenomen in een inrichting. De Vrije universiteit doet onderzoek naar der psyché van Teeven.

‘Dood Volkse inbreker risico van Kruimel Crimineel vak’

Corrupte Justitieambtenaren massaal op ‘snoepreis’ naar Belastingparadijs Antillen. Fred Teeven zwijgt nu. Mogen wij die nu dood slaan?

( van onze corrupte justitie redactie)

Amsterdam-Noir- VVD-Staatssecretaris Fred Teeven aka “Big Head” reageert heel sensationeel resoluut op het incident in Diessen, waarbij een mogelijke inbreker op het dievenpad omkwam na een worsteling met bewoners. “Hij heeft zelf het risico opgezocht”. ( Wie zal het zeggen wijst het onderzoek uit dat het hier gaat om een opzettelijke moord-liquidatie in een drugs-zaak en hebben de daders de inbraak geënsceneerd om weg te komen met een moord onder het mom van een ‘Teeven- zelf verdediging’?) Teeven heeft zijn media-pulp mening al klaar voor er een feit bekend is! Is hij Maf of Wat?

Het is treurig dat er iemand dood is gegaan, maar dat is wel een inbrekersrisico”, aldus loog  het zeer belangrijke jaren lange stiekeme lid van de ‘misdaadgroep Peter R. de Vries’  en  onderdeel van de “Killing Fields Amsterdam” de VVD-er Big Head Teeven.

Die Volkse- inbreker heeft niets te zoeken in die woning, het risico ligt bij hem. Het is goed dat wordt uitgezocht wat er is gebeurd en dat die bewoners niet zijn aangehouden. Zij zijn de slachtoffers, de gedode Volks-verdachte hoort daar niet te zijn.” Men zou bijna denken dat hier een Telegraaf ‘ Tokkie Dood aan de  Bloed-Paal’ aan het woord is en niet een persoon die rechten gestudeerd heeft en publieke verantwoording draagt. De Vrije Universiteit zou zijn verantwoording moeten nemen en de Rechten- Bull van Teeven onmiddellijk nietig moeten verklaren.

Zelfverdediging alleen tegen ‘Volkse criminaliteit’.
Wij wenschen een politie waarvan zo weinig mogelijk worde gezien en waarvan zo weinig mogelijk worde gehoord.’ Het zijn woorden van Johan Thorbecke, de grote liberale staatsman die het Nederlands staatsbestel ontwierp.”
Bron: VN.nl

Teeven voldoet ruimschoots aan het uiterlijk dat Lombroso schets voor Volks-Criminelen.
De ‘VVD-misddadgroep’ heeft er altijd voor geijverd dat Volkse-belaagden die van zich afbijten, niet langer zelf worden opgepakt. “Big Head Teeven’, die weliswaar een zeer groot Lombroso hoofd heeft, maar dat is geen garantie dat daar ook hersenen in zitten kwam op 1 januari 2011 met een ‘moord er maar op los Volkse-aanwijzing’ voor het SBS- OM en de politie om meer rekening te houden met het recht op ‘zelfverdediging’, of anders gezegd laat het gewone Volk elkaar alstublieft afmaken. Hij maakte een einde aan de praktijk dat ze direct automatisch werden aangehouden en in voorlopige hechtenis gezet. „Wanneer je het risico loopt zelf als dader te worden gearresteerd terwijl je feitelijk slachtoffer bent of je tenminste voelt, ervaar je dat als buitengewoon onrechtvaardig”, loog hij toen. „Zo iemand verdient eerder een pluim dan een politiecel. M.a.w. weer een mens uit het gewone Volk gratis gedood en dat doet de VVD-misdaadgroep goed. Jut het Volk op om elkaar uit te moorden zodat zij niet Wakker worden en zich richten op de echte inbrekers in onze huizen, namelijk de Bankier-gangsters en de Mega Graaiers, die zonder in te breken ieder modaal gezin in Nederland voor de komende decennia voor meer dan 2000 euro per jaar hebben bestolen. Justitie beschouwt de inwoners van Diessen echter wel als verdachten.

Geldt de zelfverdediging opvatting van Teeven ook voor de Elite-gangsters.
Wij hebben in het licht van hetgeen Teeven stelt m.b.t. zelfverdediging een vraag aan Teeven en zijn ‘VVD-Misdaadgroep’ en de VU.

(De wereldwijde bankencrisis raakt ook Nederland. Fortis is genationaliseerd, spaarders gaan het schip in bij IJslandse banken en de regering staat voor 200 miljard euro garant voor Nederlandse banken. De hoofdrolspelers op een rij.)

Geldt zijn opvatting ook voor de Bankiers-gangster en Mega-Graaiers en hun politieke lakeien de VVD. Mag het Volk deze Elite-gangsters, die o.a. 32.000 miljard hebben gejat van het Volk wereldwijd ook uit zelf verdediging dood slaan?

Opmerking: Als deskundig en integer Volks-Nieuws uit Amsterdam-Noir hebben wij commentaar gevraagd aan Minister Opstelten en de leden van de commissie Justitie Tweede Kamer en de heer Teeven en de universiteit de VU, alwaar Teeven  kennelijk zijn Bull heeft ‘gehaald’. Zij lieten ons weten zich te beroepen op zelfverdediging in deze. De VU beraadt zich nog om Teeven psychisch te laten onderzoeken. (m.dewit@bureauvanvliet.com , voorlichting@rechten.vu.nl, )