( Van onze Corrupte News of the World redactie i.s.m. onze corrupte justitie redactie)

‘”Deken had tegen Bram Moszkowicz de zwaarste sanctie moeten eisen”

Amsterdam-Noir- Pulp-Showbizz ‘advocaat’ Bram Moszkowizc heeft donderdag in het Open riool RTL Boulevard voor het eerst openlijk gebrald over de mogelijke schorsing die hem boven het hoofd hangt. Hij mocht daar zijn riool schoon vegen bij zijn grote freund de Rel-Nicht Albert Verlinde. Het schijnt er vreselijk te hebben gestonken!

Er zijn echte integere advocaten die principieel opkomen voor Krakers, Vluchtelingen, anarchisten, dier actiefront, RARA, milieu actiegroepen en politiek anders denkende en arme Schlemielen die slachtoffer zijn van het Klasse Justitie en daar hoort van alle advocaten uitdrukkelijk Mr. Bramela niet bij.

Dat zijn advocaten die niet voor geld hun cliënten verdedigen, maar uit levensovertuiging en politieke opvattingen. Zo had men in een ver verleden bijv. de links extreem principiële radicale advocaten, die bijv. de Rote Armee Fraktion verdedigde.

Deze advocaten reden letterlijk op een oude ( gestolen) fiets en hadden een inkomen van nagenoeg nul komma nul. Zij werden dag en nacht achtervolgd door de AIVD, de politie en de rechtse pulp-media, waartoe overigens  zeer wrang in dit verband  Pulp-media-Mr. Bramela bij hoort.

Deze super integere advocaten als bijv. Herman Bakker Schut waren niet te koop en zouden nooit hun cliënten- kameraden verraadde. Over betalingen hoefde deze advocaten  niet geheimzinnig te doen, want hun cliënten betaald nooit iets, domweg omdat zij geen geld hadden. Met actievoerders voor Vluchtelingen,Krakers, anarchisten en andere verworpene der aarde heeft men per definitie geen zwarte betalingen situatie en die komen dan ook principieel uitdrukkelijk niet bij Mr.Bramela binnen en worden ten alle tijde belachelijk gemaakt bij het open riool RTL-Boulevard.

Mr. Bramela aarstbrutaal of knetter Gek.
Nu opeens heeft Mr. Bramela ook de principes ontdekt van deze echte integere ‘advocaten op de oude fiets’ en beroept hij zich op hun adagium: ‘Liever geschorst, dan cliënten verlinken’.

Men moet maar durven. Zo kreeg in een niet zo lang verleden zijn vet (zwart) betalende cliënt Willem Endstra een heus Joego-kanon ter kantore op zijn hoofd en nadien ook vermoord is.:

Het Openbaar Ministerie heeft onderzoek gedaan naar een geweldsincident op het kantoor van topadvocaat Bram Moszkowicz. Vastgoedmagnaat Willem Endstra zou eind 2002 met een pistool op het hoofd zijn bedreigd door Willem Holleeder om zijn eis om geld kracht bij te zetten….”
Bron: Volkskrant

Gelukkig heeft Mr. Bramela als integer principieel actie-advocaat toen ook niet zijn ‘Joego- cliënten’ met de Pistolo’s verlinkt, anders had hij nu wellicht niet meer onder ons geweest en zou een heel groot gemis zijn geweest voor de P.C. Hooftstraat, De Goldiggers en het open riool RTL-Boulevard.

Wat wij ons wel afvragen in deze waarom kennelijk de Plukze Wetgeving wel van toepassing is bij de Volkse-clientèle van Mr Bramela als bijv. Willem Holleeder en niet bij Mr. Bramela. Ach verschil moet er nou eenmaal zijn bij Klasse Justitie, toch?

Eerder verschenen in deze rubriek:

“Tuchtrechter zaak Bram Moszkowizc verwijst de strafzaak naar de Psychiater.”