Peter van Leeuwen
Zware tijden breken aan voor het klootjes Volk, maar niet voor de Mega-graaiers.

Crisis? De Mega-Graaiers-gangsters rij is eindeloos.

( van onze woedende redactie)

Amsterdam-Noir- Onderwijsinstelling roof de leerlingen leeg Consent is z.g. woedend op de PvdA omdat de partij ‘tendentieuze berichten’ verspreidt die ‘volledig uit hun verband zijn gerukt’.

Men moet maar durven, maar goed een brutaal mens heeft de halve wereld en de poen. Als men de Raad van toezicht nader bekijkt blijkt dat een stel eerste Klas VVD- “Vrije Markwerking Laaien lichters” uit de catogorie de Kleine VVD-gangsters te zijn. Hier komen de ‘Nette’ oplichters in het strakke pak: Drs. A.C.H. Bogaarts, directeur van de Rabobank Enschede/Haaksbergen, mevr. Drs. K.R. van Eijkelenburg 
directeur/eigenaar van Trimm Media te Enschede, Dhr. Drs. Ir. H.H.J. Tossaint

Directeur/bestuurder van woningbouwcorporatie WBO te Oldenzaal, Mevr. Dr. J.M. Voogt (vice voorzitter)
Universitair hoofddocent Toegepaste Onderwijskunde aan de Universiteit Twente en dhr. Mr. W. Wickering (voorzitter)
Directeur/eigenaar  Zorg Zaken, juridisch en beleidsmatig adviesbureau op het terrein van liberalisering van de zorg.

PvdA-Kamerlid Jeroen Dijsselbloem stelde maandag vragen over 45.000 euro aan onderwijsgeld die het schoolbestuur betaalt voor een skybox in het stadion van FC Twente.

Bestuurder Mega Graaier Marcel Poppink van Consent zegt dat de feiten die de PvdA weergeeft, volledig uit hun verband zijn gerukt. Hij vindt het volstrekt misplaatst dat de Enschedese fractievoorzitter Laurens van Lier via sociale media ‘tendentieuze berichten verspreidt’ zonder dat hij gegevens bij het  Leugen-schoolbestuur heeft nagetrokken.

Het Leugen-schoolbestuur van de Dikke Deuren ‘investeert’ de tienduizenden euro’s in de skybox ‘Maatschappelijk Plein’. De skybox is z.g. bedoeld om 25 instellingen met elkaar in contact te brengen(kuch). De voorzitter ‘Dikke Deur’ van het ‘Maatschappelijk Plein’ zegt dat dit niet voor champagne drinkende, cocaïne snuivende VVD- bobo’s en hun Callgirls is. De skybox is volgens ‘Dikke Deur Dave Blank ‘een inspirerende plek’ waar ambitie en trots ontstaan, die op leerlingen overslaan. De leerlingen staan overigens op staan plaatsen en moeten inspirerend gewoon zelf betalen. Hij belooft de besteding van het gemeenschapsgeld te zullen verantwoorden, zodra hij vertrokken is naar Aruba. Hij is al in overleg voor zijn vertrek met Top Godfather Mega Graaier Eric Staal te Aruba.

Overigens is de skybox niet het enige waar Consent veel geld aan heeft verbrast.

Stelen met de wet in de hand.
De organisatie betaalt een oud-voorzitter annex ‘Dikke Deur Rob Van Leeuwen’ ook door tot zijn pensioen in 2019. Het gaat om een bedrag van 4,5 ton.

‘Dikke Deur Van Leeuwen’ kreeg (stal met de wet in de hand) bij zijn vertrek in 2010 een bedrag van 450.000 euro mee. Dat bedrag was opgebouwd uit zijn salaris, een vertrekbedrag ineens van ruim 52.000 euro en een afvloeiingsregeling van 350.000 euro tot aan zijn pensionering in 2019. Daarnaast kreeg  ‘Dikke Deur Van Leeuwen’ in 2010 een extra bedrag van 52.696 euro bovenop het reguliere loon van 46.226 euro toegekend.

Peter van Leeuwen, de ‘Dikke Karata Deur’ specialist van de hiervoor genoemde misdaadgroep Consent heeft inmiddels plechtig beloofd die gejatte 4,5 ton niet in een keer te verbrassen als voorbeeld en inspiratie voor zijn ex-leerlingen, die nu allemaal met hun ouders dankzij ‘Snake Rutte’ en ‘Bruin 1’ verhoogd school geld moeten gaan betalen. Ook ontkent hij ooit de leden van de Raad van Toezicht met zijn al dan niet gekochte zwarte Vechtsport banden te hebben bedreigd of omgekocht.

Opmerking:
Uiteraard hebben wij als integer en deskundig Volksnieuws uit Amsterdam-Noir commentaar gevraagd  aan alle betrokkene en Consent.

Allen beriepen zich op hun zwijgrecht en ontkende een Dikke Deur en corrupt te zijn. Justitie liet ons weten dat zodra deze zoveelste jat partij met de wet in de hand uit de publiciteit is er niets aan te doen.