“Gesubsidieerde VARA vindt Peter R. de Vries fatsoenlijk.” 

( van onze Corrupte News of the World redactie i.s.m. onze corrupte justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Hof voor mensenrechten bekijkt  de zaak Joran van der Sloot en zou er goed aandoen om de weerzinwekkende rol van Maffioso en politie-infromant Peter R. de Vries en zijn Draaideur Crimineel Junk Patrick van der Eem te onderzoeken in deze.

VARA man Peter R de Vries Dief, Judas en media huurmoordenaar.
Ook de rol van de Staat der Nederlanden zou  het Hof moeten onderzoeken en dan met name de walgelijke ronduit debiele commentaren van o.a. de toenmalige procureur –generaal Brouwer en de huidige procureur -generaal Herman Bolhaar na deMega Kijkcijfer Joran  moet worden gelyncht show‘. Deze twee hoogste (corrupte) hersendood justitie ambtenaren kwalificeerde al de openlijk waarneembare  Strafbare misdadige gedragingen van De Vries en Patrick van der Eem als voorbeeld voor de politie en goede opsporing. Dat De Vries middels een gewetenloze Draaideur crimineeltje Junk en vrouwen Basher Patrick van der Eem een 17 jarige jongen voerde met hard en softdrugs en nadien de uitgelokte  stoned uitspraken voor een verborgen camera in een besloten ruimte (auto) verknipt uitzond is zo strafbaar als de pest, was Bolhaar en Brouwer en zeven miljoen hersendode Kijkers eventjes ontgaan

De Vries lychte een 17 jarige voor de wet onschuldige jongen.
Welke 17 jarige jongen kan zich verweren tegen zo een immense media aanslag op zijn geestte gesteldheid. De vader van Joran van der Sloot n.b. een rechter is kort daarna dan ook op jonge leeftijd gestorven. Joran van der Sloot is na die vreselijke Sensatie-Lynch uitzending verworden tot een opgejaagd, aangevallen gewond en na later zou blijken gevaarlijk ‘dier’. Na die volgens de wet onrechtmatige en strafwaardig ‘Lynch-Joran uitzending (en)’ was Joran een melaatse , een outcast geworden , die niet meer in Nederland over straat kon zonder te worden aangevallen door de hersendode onder ons en dat zijn er kennelijk zeven miljoen. Hij was zonder tussenkomst van de Rechter veroordeelt om als een gejaagd  aangeschoten ‘dier’ te zwerven over de wereld. Zelfs al zwervend werd hij niet door de ‘Media-huurmoordenaar De Vries’ met rust gelaten en die overviel hem voor een tweede maal zelfs nog in Thailand. Nimmer zou ‘Media-huurmoordenaar De Vries’ de 17 jarige jongen nog rust gunnen. Deze 17 jarige jongen was rechteloos en overgeleverd aan de walgelijke gewenenloze, weerzinwekkende sensatie bak Peter R de Vries en zijn immens Rijke en machtige Maffiabazen John de Mol en Berlusconi.

Klasse Justitie voor de pulp-media.
“Procureur-Generaal Fokkens  van de Hoge Raad ontmaskert Generaal Walnoot Brouwer van het OM.”

De Vries had toendertijd volgens de wet direct met Patrick van der Eem moeten worden gearresteerd voor o.a. het verstekken en kopen van hard en soft drugs, uitlokken, ensceneren, knippen en plakken van beeld en geluid en opnames maken in een besloten ruimte en last but not least het zwart uitbetalen van meer dan 50.000 euro aan de Draaideur Crimineel en women basher Junk Patrick van der Eem. Daar gaan  andere  Volkse-mensen zo maar voor tussen de vijf en acht jaar voor achter de tralies.

Maar niets van dat alles. Integendeel De Vries werd door twee z.g. Rechtsgeleerde Herman Bolhaar aka ‘Pretty Boy’ en Harm Brouwer aka ‘Generaal Walnoot’ tot Justitie en politieheld verklaart. Deze twee ongekende gewetenloze Hoge Corrupte  Kijkcijfer Justitie ambtenaren zagen kennelijk al de zeven miljoen hersendoden Lych-mob voor hun Villa’s staan of erger De Vries met zijn overval verborgen camera Knokploeg.

Oorzaak en gevolg.Hoe het ook zij als De Vries met zijn Junk van der Eem en met het Mega Maffia productie bedrijft Endemol ( eigendom van Maffia Baas John de Mol en Berlusconi) niet Joran van der Sloot omwille van kijkcijfers en een Mega Winst hadden gelyncht, dan had wellicht de vader van Joran nog geleefd en het meisje in Peru. In die zin en in het licht van het natuurrecht zou men zelfs kunnen stellen dat de Staat der Nederlanden en hun vertegenwoordigers in deze Bolhaar en Brouwer ook Kijkcijfer-bloed aan hun handen hebben.

Het Inter-Amerikaans Hof voor de Mensenrechten gaat de rechtszaak van Joran van der Sloot in Peru onder de loep nemen. De advocaat van Van der Sloot heeft daarom gevraagd, omdat hij vindt dat het proces moet worden overgedaan. Dat meldt de Peruaanse krant El Commercio.

Volgens advocaat Máximo Altez is het recht van Van der Sloot op een eerlijk proces geschonden. Hij zou niet volgens de regels door Chili zijn uitgeleverd aan Peru. Ook zou hem een tolk zijn onthouden. „Het Hof heeft het document geaccepteerd. Ik weet zeker dat we zullen winnen”, aldus de advocaat maandag (lokale tijd). Hij diende het verzoek enkele maanden geleden al in.

Joran van der Sloot is veroordeeld tot 28 jaar gevangenisstraf en een boete van omgerekend ruim 50.000 euro voor de moord op en de beroving van Stephany Flores, op 30 mei 2010 in zijn hotelkamer in de Peruaanse hoofdstad Lima. Van der Sloot wordt ondertussen ook nog steeds in verband gebracht met de verdwijning van de 18-jarige Amerikaanse toeriste Natalee Holloway op Aruba in 2005. En de media-Huurmoordenaar Mafioso en politie-infromat Peter R de Vries? Die is zich van het Kijk-cijfer-bloed aan het witwassen bij de zwaar gesubsidieerde Slinkse , Linke VARA.