( van onze psychisch gestoorde redactie)

Leon de Winter speelt de Held in zijn Waanwereld en wilde ‘tuig’  vermoorden.

AMSTERDAM – Noir- Waan idee-Media-pulp-schrijver en de columnist van het Pieter Baan centrum Mafketel Leon de Winter heeft afgelopen weekend tijdens een fietstochtje door de duinen met zijn vrouw, ook z.g. schrijfster Jessica Durlacher, een nare aanvaring gehad met twee tegenliggers. Kennelijk had De Winter een dagje onbegeleid verlof uit het Pieter Baan centrum.

Het bracht bij de Open riool-schrijver (weer) moordneigingen naar boven, zo hallucineert hij. De Winter is een eerste klas grachtengordel Pannenkoek, die het nog in zijn broek doet voor een mus, maar in zijn Waanwereld ten strijde trekt tegen zijn denkbeeldige ‘Tuig’’ uit het Volk en er een stel vrienden op na houdt, waarvan hij denkt dat zij bijv. advocaat zijn.


(Leon de Mafketel en Maffiamaatje Bram)

Het gaat mis als De  ‘Grachtengordel-Held-Winter’ en Durlacher een groepje denkbeeldige andere fietsers inhalen, zo schrijft hij in zijn column voor weekblad het Pieter Baan centrum ( hij denkt dat hij schrijft voor een rechts overjarig ballenblad). “Rechts houden, kut!’ ( zouden zij het echtpaar de Winter hebben herkent?) werd mijn vrouw toegebruld door de tegenliggers, alsof dat een normale en gerechtvaardigde terechtwijzing is op een milde nazomerdag. Het sneed door het bos. En door mijn media-pulp Ultra reactionaire grachtengordel ziel.“

De Mafketel Winter roept wat terug en wil de confrontatie aangaan, maar de denkbeeldige tegenliggers zijn dan al doorgefietst (kuch). Hij ‘schrijft’: “Ik, de Mafketel stond machteloos naast mijn  gestolen-vouwfiets en had die, zo wist ik in een opwelling, als wapen willen gebruiken. Ik had de fiets naar zijn kop willen slingeren teneinde die te doen splijten.(…) Als ze waren afgestapt, had ik mijn fiets als een dodelijk wapen gebruikt en had ik zwaar letsel toegebracht. “ in zijn waan ideeën dan.

“Leon de Winter zwaar in de war van ‘Alfamannetje’ Badr Hari.”
De  ‘Mafketel Winter’ maakt zich flink kwaad over het ‘tuig’, de ‘klootzak’ en de ‘twee proleten.’ Hij beseft dat het misschien maar beter is dat hij niks heeft kunnen doen.
“Als ik de kans had gehad, had ik mijn fiets naar zijn rotkop geslingerd. En had ik nu in een politiecel gezeten en had mijn  denkbeeldige vriend Maffia Maatje Bram (Moszkowicz, red.) de rechter-commissaris ervan moeten overtuigen dat ik niet echt gevaarlijk ben, maar de al jaren niet bestaande eer van mijn vrouw verdedigde.” Als het echt is gebeurt, wat wij zwaar betwijfelen en die oudjes hadden De Winter gehoord en gestopt  dan zat op zeker de Winter nu bij de eerste hulp te huilen.

De Waan ideeën media-pulp-schrijver Leon de Mafketel vraagt zijn niet bestaande lezers uitdrukkelijk wat zij in een zo’n situatie hadden gedaan. De ‘Mafketel Winter’ heeft kennelijk geleerd van een vorige Pieter Baan centrum column waarin hij het nadrukkelijk opnam voor kickbokser Badr Hari en zijn Onderbroek. Met dat stuk vervreemde hij veel lezers uit het Pieter Baan centrum van zich.

De woordvoeder van het Pieter Baan  centrum de heer mr C.A. Herstel (Carsten) Algemeen Directeur bij het NIFP  liet ons weten dat De Winter voorlopig geen onbegeleid verlof meer krijgt.

Opmerking:
Uiteraard hebben wij als integer en deskundig Volksnieuws uit Amsterdam-Noir commentaar gevraagd  aan Leon de Winter, Elsevier en het Pieter Baan centrum. Allen beriepen zich op hun zwijgrecht. Daarnaast wees het Pieter Baan centrum op de patiënten privacy.