( van onze hersendood redactie)

VVD-misdaadgroep steeds meer in paniek en zet hun SBS ‘Glitter Kip Geer’ in om onzin te Tokken.
Liegende Zonnekoning ‘Snake Rutte’ zet nu zijn SBS-hersendood Sterren in zoals miljonair ‘Glitter Kip’ Gerard Joling van de pulp-media.

“VVD-er miljonair ‘Glitter Kip’ Gerard Joling ‘doodmoe’ van Diederik Samson” en wij al jaren van typetjes als Gerard Joling.

Amsterdam -Noir- VVD-misdaadgroep zet ‘uitzendbureau Hersendood’ in.
‘Hersendood-Glitter Kip’ Gerard Joling vindt de verkiezingen maar stemmingmakerij, dat mag hij spuien in het VVD club blad De Telegraaf. Vooral de linkse politici moeten het ontgelden bij de Hysterische ‘Glitter Kip’ SBS-presentator. Terwijl nou gek genoeg het VVD electoraat juist walgt van hun loopjongens Pulp-Stars als ‘Glitter Kip’ Gerard Joling. En de PvdA, PVV en SP aanhang de doelgroep is waaraan die Idioote ‘Glitter Kip- Geer’ van moet leven.

“Je kunt de televisie niet aanzetten of je struikelt over de politici, met meningen, debatten of stemmingen of erger nog haantjes gedrag”,  laat hij schrijven op zijn Glitter en pulp-sensatie-website, maar zwijgt dat deze SBS- VVD ‘Kip Geer’ tussen de 11 en 15 miljoen bezit met dank aan de PVDA, PVV en SP aanhang.

Miljonair ‘Glitter Kip Geer’ wordt vooral  ‘doodmoe’ van Diederik Samsom moet hij zeggen van zijn  ‘VVD-misdaagroep’.
“Prachtige blauwe ogen, goed ingestudeerde babbel, maar over een paar jaar heeft hij een topbaan en de kiezer mag opnieuw naar de stembus. Of erger nog, fluiten naar alle gedane beloftes bralt-tokt de hersenloze SBS-Kip-miljonair, die normaliter alleen van zich laat ‘horen-Tokken’ in een met twee maten te kleine Kippen-Glitterpakjes om  zijn brood  te verdienen bij de super hersenverpulveraar zender SBS.”

In Emile Roemer heeft hij ook geen vertrouwen. “Kan die man niet gewoon directeur bij de Efteling worden tokt de ‘Kip Geer’. Of het programma ‘Kippen- Praatjesmakers’ samen met mij gaan presenteren.”

‘Glitter Kip-Geer’, die zich z.g. enorm zorgen maakt over de toekomst van Nederland, maar in werkelijk alleen om zijn eigen portemonnee (en miljoenen) gaat in ieder geval niet links stemmen. “Links stemmen is alleen maar korte termijnplanning en schuld. Ik houd mijn Kippen-hart vast voor deze verkiezingen.”

En wij houden al jaren ons hart vast dat dergelijke Leeghoofden als ‘Kip-Geer’ met platte homo mopjes, waar alleen de hersendode om moeten lachen bij een ongekende pulp-sensatie zender als SBS ( deels eigendom van De Telegraaf en Maffiabaas John de Mol ) vet miljonair hebben kunnen worden.

Kan de SBS -VVD-er Miljonair ‘Glitter Kip Geer’ niet de Belgische Nationaliteit gaan aanvragen?

Uit betrouwbare Kippen-bron hebben wij vernomen dat de VVD miljonair RTL-Boulevard Burgemeester ‘Onno-wietpas-Hoes’ samen met de Top VVD-Hoer miljonair ‘Wilma Chocolate’ en miljonair ‘Glitter Kip-Geer’ riant in zijn door de Gemeente betaalde Pooiers bolide naar België wil rijden. Burgemeester ‘Onno-wietpas Hoes’ liet ons weten dat er geen schandknapen mee verhuizen naar België.

Opmerking: Uiteraard hebben wij als integer en deskundig Volksnieuws uit Amsterdam-Noir commentaar gevraagd aan SBS, ‘Glitter Kip Geert’, de VVD en en Pieter Baan centrum. Allen beriepen zich op hun zwijgrecht.

Eerder verschenen in deze rubriek:

‘Zonnekoning Snake Rutte’ in paniek en Sist gif in het nauw: “met PvdA wordt land onveiliger en het zelfde als Syrië.”