Straf de armen. Het nieuwe beleid van de ‘Snake Rutte’ en de Ultra-Rijken van de sociale onzekerheid.

“Red Neck Hollandia” heeft een nieuwe ‘Zonnekoning’:  liegende Mark ‘Snake Rutte’.
 Waar  ‘Snake Rutte’ ons 400.000 banen beloofde, was hij premier van “Kabinet Café Bruin 1  in de tijd dat werkloosheid en gejatte miljarden door de Elite-gangsters een recordhoogte bereikte.

(van onze angst zaai redactie)

Amsterdam-Noir- Nederland wordt onveiliger als de PvdA aan de macht komt sist ‘Snake Rutte’ in paniek. Dat  sist VVD-lijsttrekker Godfather Mark ‘Snake Rutte’ in een Pr.-interview met NU.nl.
„Als je in een financiële crisis zit, die wij van de VVD met onze ‘Freunden’ van de Banken hebben veroorzaakt willen mensen van de Roof de arme scheel politiek het puntje van  valse veiligheid aan de horizon. Maar dat gaat altijd gepaard met onzekerheid dat men zijn baan, huis en pension verliest n.b. door ‘Snake Rutt’e en zijn misdaadbanken. Dat kun je  dan z.g. wegnemen door iets essentieels als valse veiligheid van mensen. Dan moet je dus niet, zoals de PvdA voorstelt, een half miljard bezuinigen”, sist de ‘Snake Rutte’.

‘Snake Rutte’ leeft in Syrië.
De ex-premier ‘Snake Rutte’ van “Bruin 1” denkt dat mensen veel vragen hebben over veiligheid, omdat zij door de pulp-media een mega angst gevoel krijgen aangepraat alsof wij bijv. in Syrië leven.
„Kunnen mijn kinderen veilig naar school? Komen ze veilig thuis na het uitgaan in het weekend? En als ik zelf oud ben, kan ik dan mijn hondje nog uitlaten? Er heerst een hele basale behoefte aan veiligheid.”

Dat de misdaadbanken de afgelopen decennia iedereen met hulp van de VVD scheel hebben geroofd is kennelijk wel veilig voor de mensen.

‘Snake Rutte’ opende zaterdag de leugen- aanval op de PvdA met een interview in zijn  Maffia-blad De Telegraaf. Daarin zei hij dat als de PvdA de grootste partij wordt, dat een bedreiging is voor Nederland. Hij wees daarbij op de werkgelegenheid, de belastingen en de investeringen in wegen. De werkelijkheid is dat het een gevaar is voor zijn Bazen de Ultra rijken Elite-gangsters.

Samsom: “Einde aan rechts rotbeleid.

“Ultrarijken-Elite-gangsters tasten de samenleving aan.”

„We moeten geen campagne voeren door elkaar te waarschuwen met  Syrische angstbeelden”, reageerde PvdA-lijsttrekker Diederik Samsom zaterdag. „Ik dacht dat we campagne gingen voeren met ons eigen verhaal om daarmee kiezers naar ons toe trekken en niet met valse voorstelling van angst- zaken. Niet vertellen hoe slecht de ander is. Volgens mij zit daar niemand op te wachten.”

Nou wij wel. Het word eens tijd dat ook Samson het ‘Bank-beest’ van de Vrije Markt Roof de arme scheel Werking bij de naam gaat noemen, namelijk dat de Misdaadbanken en de Ultra-rijken Elite-gangsters 32.000 miljard hebben gejat met hulp van Sissende Slangen als Mark Rutte en zijn pulp-media en dat daardoor de gewone werkende man in Europe en Nederland aan de G-honger ligt of komt te liggen.

Stem SP, Partij van de dieren of PVDA

Eerder verschenen in de Kleine VVD-Gangster rubriek:

“Graaien maar met de VVD-Misdaadgroep in een Sexhuis.”

“Top VVD-Hoer Wilma ‘Chocalata’ Verver liet portretten betalen.”

Veroordeelde VVD’er blijft raadslid-Klasse Justitie,ben je mal!

Fred Teeven : “Mijn Corrupte justitie ambtenaren niet op Billboard”.

“VVD- Elite-Gangster Frankie de laaien-lichter’ rooft ongestraft in Amsterdam-Noir”.

“Kleine VVD gangsters”.

“Ex-Amsterdamse politie woordvoeder Klaas Wlltink nu Witteboorden crimineel Woordvoerder.” 

“Pooier Bolidetje van 80 ruggen voor VVD-er Onno Hoes”.