Mark Verheijen

‘ Mega-Graaiers-regeling’ Limburg opnieuw in alle Staten.

( van onze Elite-gangster redactie)

 “Liegende Zonnekoning ‘Snake Rutte’ bekent kleur en haalt uit naar socialisme” bij zijn open (VVD) riool RTL-Boulevard: “Mark heeft er zin in” , maar had weer even geen zin in Freek de Jonge.

Amsterdam-Noir- Kleine VVD- gangster de gedeputeerde Mark Verheijen aka de ‘Nette Graaier’ bekent kleur. Hij heeft een hekel aan het socialisme (eerlijk delen en rechtvaardigheid bij justitie) en is voor Klasse Justitie (anders zit de hele Top- 600 Laaienlichters van de VVD in de bak) en houdt van  ‘Mega Graaien Maar’! Bij de VVD-misdaadgroep en hun pr. bureau het open riool RTL-Boulevard denken ze dat alle Nederlanders Hersendood zijn. 

De Zorg zorgt vooral goed voor eigen zakkenvullers.PVV en SP in Limburg willen een spoedvergadering van de Provinciale Staten vanwege het aanpassen van de zogenoemde Top 600 graaiers -regeling door de Gedeputeerde Staten (GS). De partijen zijn woedend omdat GS buiten de Provinciale Staten om stiekem een maatregel op het inperken van de ‘Mega-Graaien Maar topinkomens’ heeft gewijzigd.

Kleine VVD gangster Mark Verheijen aka ‘de Graaier’.
De Provinciale Staten bespraken in april een conceptvoorstel van GS over het inperken van de ‘Mega Graaiers- en Laaienlichters topinkomens’. Alle door de provincie gesubsidieerde instellingen waarvan de directeur( De Dikke Deuren) meer dan de Balkenendenorm (193.000 euro) verdient, konden volgens dat concept-voorstel worden gekort. GS wijzigde dit nu stiekem: alleen instellingen die voor meer dan de helft provinciale subsidie krijgen, vallen onder de regeling.

Deze wijziging schoot PVV en SP in het verkeerde keelgat. „Dit pikken we niet”, zei SP-fractievoorzitter Thijs Coppus zaterdag. PVV-fractievoorzitter Michael Heemels zei dat het niet zo kan zijn dat het hoogste orgaan van de provincie, de Provinciale Staten, op deze manier buiten spel wordt gezet.

De spoedvergadering komt er, omdat een voorstel daartoe door voldoende Statenleden gesteund wordt. Verantwoordelijk gedeputeerde de Kleine VVD-gangster Mark Verheijen  was zaterdag niet voor commentaar bereikbaar, omdat hij op visite was ‘gewipt’ bij  Top VVD-Hoer Wilma ‘Chocolate’ Verver in het Wassenaarse VVD-Sexhuis, pardon Bruine VVD- Parenclub Wassenaar Villa.

De RTL Boulevard Burgemeester Onno-wietpas-Hoes van het Maastrichtse is nog in zijn door de Gemeente betaalde 80 ruggen pooiers bolide naar zijn  ego de relnicht Albert Verlinde gescheurd om te zorgen dat niets, maar dan ook niets wordt uitgezonden in het open riool RTL Boulevard.

Opmerking: Uiteraard hebben wij als integer en deskundig Volksnieuws uit Amsterdam-Noir commentaar gevraagd aan alle leden de Procinciale Staten.

Allen beriepen zich op hun zwijgrecht. Eentje probeerde ons nog wel om te kopen met Chocola en hoeren.

Eerder verschenen in de Kleine VVD-Gangster rubriek:

Veroordeelde VVD’er blijft raadslid-Klasse Justitie,ben je mal!

Fred Teeven : “Mijn Corrupte justitie ambtenaren niet op Billboard”.

“VVD- Elite-Gangster Frankie de laaien-lichter’ rooft ongestraft in Amsterdam-Noir”.

“Kleine VVD gangsters”.

“Ex-Amsterdamse politie woordvoeder Klaas Wlltink nu Witteboorden crimineel Woordvoerder.” 

“Pooier Bolidetje van 80 ruggen voor VVD-er Onno Hoes”.