AMSTERDAM-NOIR- Met de publicatie op internet van hoge hotel- en restaurantrekeningen is het schandaal rond de afgetreden Schiedamse burgemeester Wilma Wilma VerverVerver opnieuw opgelaaid.
De bonnen, online gezet door een Schiedammer die ze met een beroep op de Wet openbaarheid bestuur in handen kreeg, tonen aan dat Top VVD-Hoer Wilma ‘Chocolata’ Verver en andere bende- collegeleden zichzelf graag op kosten van de gemeenschap verwenden. Echte VVD Vrije Marktwerking dus.
’Ergernis om de graaicultuur’, dat was het motief van de anonieme Schiedammer die een aantal van circa 2000 bonnen openbaar maakte. Daaruit blijkt dat Top VVD-Hoer Wilma ‘Chocolata’ Verver er een koninklijke levensstijl op nahield. Zij bestelde voor honderden euro’s aan chocolade, champagne en whisky’s en ging graag duur uit eten, terwijl zij de taxi buiten urenlang liet wachten. Alle rekeningen gingen feestelijk naar het stadhuis, ook die voor foto’s en portrettekeningen die zij van zichzelf liet maken. En dat die VVD praatjes hebben over die arme sloeber in de bijstand, die ergens voor een paar knaken zwart toiletten staat te boenen om zijn kinderen een paar schoenen te bezorgen.

De VVD-partij liet ons weten dat iedereen van de VVD-misdaadgroep onschuldig is tot dat zij minimal drie keer zijn gepakt en dat onze Wilma echt niet met Jan en alleman in bed duikt.

Eerder in deze rubriek:

“Ex- Amsterdamse politie woordvoeder Klaas Wlltink nu Witteboorde crimineel Woordvoerder”.

“Veroordeelde VVD’er blijft raadslid-Klasse Justitie,ben je mal!”