Steve Brown eist rectificatie, omdat hij hasjhandelaar is genoemd in de Revu van deze week.


Steve Brown: ‘Ik word helemaal platgebeld door allemaal oude kenissen die nu ineens denken dat ze weer zaken met me kunnen doen’, zegt ex-hasjhandelaar Steve Brown op verbaasde toon aan de telefoon. Door een fout van onze kant werd in een artikel deze week, abusievelijk, niet vermeld dat Brown zich al sinds de jaren ’90 meer met de handel in softdrugs bezighoudt. ‘Ik heb iedereen teleur moeten stellen. Het enige dat ik doe is me op mijn weblog bezighouden met volksnieuws uit Amsterdam-noir.
Tot groot (on) genoegen van de Media-Maffia’.
Bron: Nieuwe Revu

( van onze corrupte News of the World redactie i.s.m. onze corrupte justitie redactie)

Amsterdam-Noir- De volgens de pulp-media  Nederlandse Hannibal Lecter (Willem Holleeder) is door Revu helaas tot een verouderde ‘Lieve Mona’ van de kruimel criminele der lage Landen gedegradeerd.  

‘Lieve Mona van de Revu, oeps Holleeder houdt jullie graag op de hoogte van alle ins en outs in ‘de Lieve onderwereld’.

Jammer een gemiste kans van Revu en Holleeder, temeer het inleidende artikel ‘Nieuwe Revu ontmoet Willem Holleeder’  van goede spannende kwaliteit is en grote verwachtingen creeërde.

Maar treur niet stel je vraagjes aan Holleeder de ‘lieve Mona’ van de Revu en beantwoordt hij exclusief al jullie vragen.

Wij hadden al voorspeld dat de ‘Column’ van Holleeder een niemandaletjes zou gaan worden.

Toch blijft het een gemiste kans voor de lezers en Revu. Misschien worden de volgende columns anders en gaan zij een echt kijkje geven in de denkwijzen en wereld van Willem Holleeder. Dat zou een unieke exercitie kunnen worden in de Nederlandse Pers en voor de geïnteresseerde lezers in de Volks-criminaliteit.

Kijk dat types als politie scribent de Media-Pulp-Moordenaar John van der Heuvel en de Maffioso en politie-informant Peter R. de Vries niet deugen is nou niet bepaald een schokkende constatering en zijn al ontelbare malen gepubliceerd.

Dus die voorgaande constatering van Holleeder moet toch zo langzamerhand wel bij de meeste lezers zijn door gedrongen. Niets nieuws dus onder de  criminele zon.

Steve Brown is echter niet zo blij met Revu en hun ‘Mona’ deze week en heeft inmiddels rectificatie geëist en gekregen.