Kleine criminaliteit mag niet lonen, Grote Criminaliteit uiteraard wel’ 

( van onze Corrupte News of The World redactie i.s.m. onze corrupte justitie redactie)

Amsterdam- Noir- Aruba: The Heavenly Taxs Shelter.

Corrupte (justitie) ambtenaren hebben in de afgelopen jaren duizenden hoer en snoer reizen gemaakt naar de Nederlandse (cocaïne en Zwart Geld) Antillen. Veel van deze Nep-delegaties gaan dan een kop ‘Koffie’ halen bij hun oude maatje Top Godfather Staal van misdaadgroep Vestia. Kwade plaatselijke tongen beweren dat zij na de Koffie veelal een wit neusje hebben.

Eilandbestuurders van Bonaire en Saba klagen dat ze worden overspoeld door ambtelijke  nep-delegaties en zeggen dat met die reisjes veel geld over de balk wordt gesmeten.

Callgirls en cocaïne dealers tevreden over ambtelijk justitie delegaties
De plaatselijke lokale Callgirls en cocaïne dealers zijn daar integen juist zeer tevreden met de ambtelijke justitie delegaties. Het ‘Tuig in Zwarte Toga’  gaat daar tenminste één keer naakt en steekt hun neus over al in.

Dat blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws. De reizen kosten jaarlijks vele miljoenen euro’s, maar het is vaak niet meer te achterhalen wat ze hebben opgeleverd.  M.a.w. niets zinvols dus. Of doen zij daar wel degelijk stiekem iets? Zijn zij daar wellicht om hun bazen de Elite-gangsters met hun aldaar gestalde 1000 de miljarden van dienst te zijn?

Wie zal het zeggen? Zeker niet de VVD-er Fred Teeven of Top-Godfather Erik Staal.  Of de Callgirls? Of de Cocaïne dealers? Of de Witwas misdaad-bankiers?

Aanleiding voor veel reizen is  z.g. de nieuwe positie die de eilanden sinds 2010 innemen in het Koninkrijk der Nederlanden.

VVD-Fred Teeven berucht van “Killing Fields of Amsterdam” zwijgt nu.

De z.g. VVD-Crime fighter ‘Big Head Fred Teeven’ en zijn alcoholist ‘Pretty Boy Bolhaar’ zijn nu muisstil.

Van 2009 tot en met 2011 maakten corrupte ambtenaren van de ministeries van Binnenlandse Zaken en Veiligheid en  Klasse Justitie samen 600 ‘reizen’ naar de Caribische  Drugs en Zwart Geld eilanden. Dat is toevallig  het getal 600. Dat is precies het aantal z.g. 600 12 jarige Top-crimineeltjes in Amsterdam, die trouwens nooit naar de Caribische eilanden reizen. Daar hebben zij met zijn alle 600 nog geen geld voor.

Minister Liesbeth Spies (Binnenlandse Roof de arme scheel Zaken ) vindt dat ambtenaren minder vaak naar de eilanden moeten reizen en de hoeren en cocaïne niet langer mogen declareren.

Haar woordvoeder-beroepsleugenaar Tijs Manten, liet ons nog weten dat zij de kosten voor de cocaïne en hoeren maar moeten gaan halen bij Top-Godfather Erik Staal, want die heeft genoeg miljoenen straffeloos gejat van al zijn huurders en de Nederlandse belasting betaler.

Ze verwacht dat het aantal reizen in 2012 gehalveerd is ten opzichte van 2011, maar niet het aantal corrupte justitie ambtenaren, dat blijft gewoon 100 %.

Opmerking: Als deskundig en integer Volks-Nieuws uit Amsterdam-Noir hebben wij commentaar gevraagd aan Minister Liesbeth Spies (tijs.manten@minbzk.nl ) en de leden van de commissie Justitie Tweede Kamer en de heer Teeven.