( van onze hersendood redactie)

Amsterdam-Noir-Uitzendbureau ‘Hersendood’ voor al uw valse media-pulp activiteiten. Het Uitzendbureau dat gespecialiseerd is voor dat deel van De Kijkers dat met zijn alle één stel hersens deelt.

Bij het Uitzendbureau ‘Hersendood’ kan men ‘Stars’ in huren voor boksen, dansen, duiken, schaatsen (met of zonder hun Star-Kids), vreemdgaan, poep-eten, koken, alleen op een eiland zitten, etc.

Nu kan geen van de ‘Sterren’ echt één van de voorgaande sporten, maar dat is ook niet nodig.

En nu nieuw ook voor Huilen.
RTL moest de nieuwe Pulp-Show van Media-pulp-Moordenaar John van den Heuvel promoten ten koste van zielige ‘gekidnapte‘ kinderen en had daarvoor een ploegje BN’ers ingehuurd om te huilen. En huilen deden alsof ze zelf waren gekidnapt.

Media Pulp-Moordenaar John van den Heuvel kreeg de z.g. tv-sterren dinsdag massaal aan het Nep-huilen tijdens de najaarspresentatie van RTL. Menigeen reageerde emotioneel op een voorproefje van zijn tv-show Ontvoerd!, waarin ontvoerde kinderen centraal staan. Dat vertelde bekend tranen met tuiten huilend aan Hersendood Nederland voor de camera van het open riool RTL Boulevard. Die gingen ook gelijk keihard huilen.

Koffieleut Quinty Trustfull was getuige van de betaalde gefakte tranenparade. “Ik zat naast Linda de Mol en we hadden allebei tranen in onze ogen van Linda haar dikke reet en ik had kippenvel over mijn hele lijf“, zegt ze. 

Haar huil-collega Loretta Schrijver zag hetzelfde gebeuren. “Ik zat voor Irene Moors en die was aan het huilen achter me, en Gordon zat ernaast en die was ook aan het huilen, alleen wist Gordon niet waarom hij huilde.”

Moors verloor sowieso veel vocht (ook van onderen van John van den Heuvel?) tijdens de presentatie. “Ik heb tijdens de presentatie ook gehuild bij het programma van Robert ten Brink, Love is in the Air“, bekent ze. Moors wordt vaker dan de rest ingehuurd om te huilen. En moet derhalve dus huilen van blijdschap dat zij behoorlijk wat centjes bij elkaar huilt.

Wendy van Dijk vindt Ontvoerd! ook een huil- hoogtepuntje. “Ontvoerd: ja, dat moet ik zien“, zei ze verplicht van haar man de RTL-Boss van al die huilebalk- BN-hoeren.

Britt Dekker racist of gewoon oer dom?
Realityster Britt Dekker vindt de Van den Heuvel-show vooral leerzaam. “Dat is vet interessant. Stel dat je later een man krijgt en die is Surinaams, dan kun je er wel op voorbereid zijn dat die het kind niet meeneemt.

Waarom de hersenloze Brit Dekker speciaal bij ontvoering van kinderen aan Surinamers denkt werd verder niet duidelijk en dat is wat ons betreft echt om te huilen.