Maffiamaatje Leon de Über-Winter: “Badr Hari een ‘parel voor de samenleving’.”

( van onze Corrupte News Of the World redactie i.s.m. onze corrupte justitie redactie)

Amsterdam–Noir.- Collega-Columnist van Willem Holleeder Leon de Über-Winter neemt het op voor kickbokser Badr Hari aka “Klappe Hari”, die verdacht wordt van ernstige mishandeling van reisondernemer Koen Everink. De riool-publicist De Winter noemt Hari ‘een fenomeen’, een ‘schitterende sportman’ en ‘een parel voor de samenleving’.

Leon de Über-Winter vindt zijn Maffiamaatje Mr. Bram Moskowicz aka Mr. Bramela en Mafketel Hirsi Ali ook ‘parels’ voor de samenleving. Hij heeft wel mensenkennis.

De Über- Winter heeft de voormalig wereldkampioen K1-vechten een jaar geleden leren kennen in een duur hotel in Amsterdam. Is toen gelijk in Katzwijm gevallen van bewondering, oeps, angst. Trouwens wat deed de Über-Winter in een duur hotel? Gigolo? Drugs deal? Zwart geld? RTL-Boulevard stiekem tippen? Hoertjes? Schandknapen? Was het wel toeval dat hij Badr daar ontmoette?  Moest Badr wellicht één van de minaars van zijn vrouw aan pakken?

Al snel voelde de z.g. grachtengordel Vat-columnist Über-Winter sympathie voor Hari, schrijft hij in zijn z.g. column. De Über-Winter meent dat Badr Hari agressie en provocatie oproept, ‘alleen al door zijn verschijning’. “Zijn aanwezigheid verstoort de mannelijke pikorde. Alle alfamannetjes raken van streek als Badr binnenstapt”, staat te lezen in de column in Elsevier. Elsevier liet ons weten dat zij voor zo ver zij konden beoordelen de Über- Winter niet in een gekkenhuis zit of zwaar verslaaf aan de pillen, maar nog gewoon een ordinaire reactionair is met fascistische hoogmoed trekje.

Volgens de z.g. columnist wordt Badr Hari uitgedaagd door andere mannen, “zeker als ze gezopen en gesnoven hebben.”Wat had slachtoffer Koen, een getrouwde man, ‘s nachts om half vier in de Arena te zoeken, en wat zat er zoal in zijn bloed?“, vraagt De Über- Winter zich hardop af. De Über-Winter is trouwens de eerste grachtengordel z.g. schrijven die aangeprijst wordt in het open riool van Rel-Nicht Albert Verlinde. Nou, dan weet je het wel.

Schitterende sportman
De Über-Winter koestert niets dan sympathie voor de kickbokser en vindt hem een ‘schitterende sportman’, zolang hij mij maar niet een paar klappen geeft, met helaas een aantal zwaktes.”

“Daaraan moet hij nu ‘werken’. Hij kan een parel voor de samenleving worden. Maar hem straffen met een gevangenisstraf die zijn loopbaan kapot maakt, is hetzelfde als levenslang.”

Opmerking: Uiteraard hebben wij als goed en integer Volksnieuws uit Amsterdam-Noir Leon de Winter om uitleg gevraagd wat hij in het dure hotel met Badr Hari deed. Hij beriep zich op zijn zwijgrecht.

Eerder verschenen in deze reeks:
“Miljonair en racist Wilders:”Badr Hari na veroordeling land uit, maar Estelle mag blijven”.

“Estelle wil niet naast Badr Hari zitten.”