Amsterdam-Noir-Elite-gangster-Economie
ab-klinkpngLegale ‘Nette Heren’ Corruptie? Ben je mal.
Eerder bereikte mij uit mijn directe omgeving al eens een bericht over een flinterdun – qua omvang zowel als inhoud – rapport van de hand van  CDA- Hoer Ab Klink. Die directe omgeving bevindt zich in dit geval in de gezondheidszorg en het rapport kostte tonnen. Ab Klink heeft zich inmiddels ver van de Balkenende-norm verwijderd, maar blijft voor het klootjesvolk zo op het oog een nette beschaafde wel opgeleide CDA-Heer.

Hoe raar het ook klinkt, ik ken meerdere situaties waarin opdrachtgever én opdrachtnemer dik tevreden met zo iets zijn. Er moet iets gebeuren voor de buitenwacht, we huren een ‘deskundige-Hoer’ in en niemand kan ons daarna nog verwijten dat we het niet serieus hebben aangepakt. Natuurlijk valt zo’n rapport voor wat betreft de inhoud en conclusies dan wel in voldoende mate binnen de bandbreedte die de opdrachtgever heeft meegegeven. Voor de vorm zitten er ook nog wat verbeterpunten in, dan is de oppositie ook weer blij. Daar heeft de opdrachtnemer ook geen moeite mee, het geld is (heel) goed. Zeg maar zo een minimaal 10 maal jaar salaris van de Mondale workman. ( 30.000,- per jaar)

Dat rapport én Ab’s declaratie zou ik graag in handen hebben gehad maar het is me niet gelukt. De pleuris zou uitbreken als de persoon die het me vertelde zich echt als klokkenluider zou opstellen.

Gelukkig is daar altijd nog de herkansing, vrijdag verscheen het wel 28 pagina’s tellende en in de pers breed uitgemeten rapport ‘Kwaliteit als medicijn’. Het wordt toegeschreven aan  CDA-Hoer Ab Klink die na zijn politieke harakiri een goed betaalde Nep-betrekking heeft bij het prestigieuze advise oplichtings-bureau Booz & Company.

In de praktijk zijn er vier Hoer- auteurs, drie van Booz en – voor insiders: daar is-ie weer – de Leidse hoogleraar Interne Geneeskunde en specialist ouderen geneeskunde Rudi Westendorp waarvan het in kleine maar in het vak hoog aangeschreven kring bekend is dat hij vooral ook over uitstekende ellebogen beschikt en welbeschouwd de Top-Hoer is van het zooitje Mega-graaiers met de wet in de hand.

Dit keer is het rapport voor eigen rekening geschreven en dat is niks voor Booz laat staan voor  CDA-Hoer Ab Klink die er natuurlijk wel gewoon zijn Mega-salaris voor kreeg. Maar bij lezing blijkt al snel dat Booz één visje uitgooit om de hele Noordzee leeg te vissen. U kunt het op deze link downloaden en zelf lezen.

Waarschijnlijk komt u met mij tot de conclusie dat het een enthousiasmerend samenraapsel is van niettemin open deuren, gemeenplaatsen en van nogal willekeurig gekozen citaten van allerlei veronderstelde hotemetoten uit binnen- en buitenland.

De titel is natuurlijk briljant gekozen. Wie is er nu niet voor kwaliteit? En wie wil er nu geen medicijn als je het nodig hebt?

Er kan vier tot acht miljard bezuinigd worden op een huidig bedrag van dertig miljard volgens de Hoereer troep. Wie hen nog geloofd moet wel erg zwaar aan Syvilus lijden.

Wat u vooral niet moet missen is de portée: ziektekostenverzekeraars, ziekenhuizen en noem maar op: het kán maar u stelt zichzelf voor een buitengewoon complexe opdracht die u niet zonder ons kunt uitvoeren. Dus huur ons – Booz – in en u krijgt  CDA-Hoer Ab Klink erbij. Dat kan dan natuurlijk niet meer voor een paar ton maar ziet u die stip aan de horizon, die mag toch wel een paar miljoen kosten?

Maar iedereen die wel eens bij een dokter of in een ziekenhuis is geweest weet wat Booz heeft opgeschreven: het is niet efficiënt, het is niet kostenbewust. Er valt daar heel veel te winnen. Als ik weer eens wat tijd over heb schrijf ik ook een rapport, ik ken best een paar hoogleraren die ik mag citeren. En anders is er altijd Google.
Door: Dr. Doom

Opmerking; Uiteraard hebben wij als goed Volksnieuws uit Amsterdam – Noir commentaar gevraagd aan alle betrokken Top-Hoeren en hun Pimp- bedrijven en het CDA. Allen beroepen zich op hun zwijgrecht.