( van onze corrupte News of The World redactie i.s.m. onze corrupte justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Gisteren werden wij getipt dat Junkie Judas Ron Ostrowski weer rond zwerft in Amsterdam. Hij was kennelijk ‘bezig’ de winkels van de P.C Hooftstraat te bestelen. Hij is behoorlijk opgeknapt, dus is waarschijnlijk net vrij uit één of andere afkick-gevangenis-kliniek.

Waren wij in de veronderstelling dat deze gewetenloze Oude Judas-Junk was overleden of in een inrichting -gevangenis zat voor bejaarde Demente pis in de broek Draaideur Junkies kregen wij gisteren een tip dat hij dood leuk weer de boel onveilig aan het maken is in Amsterdam.

Wij waarschuwen iedereen voor deze kruimel Junkie ripper, winkeldief en politie –informant. Hij is werkelijk tot alles instaat voor een paar centen. Hij voorziet door dagelijkse kleine winkeldiefstallen in zijn drugs en alcohol verslaving als hij niet voor Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout en/of de ‘misdaadgroep Peter R. de Vries’  en/of de Kijkcijfer-politie zijn Judas handelingen verricht.

Voordat men het door heeft is men geript  (ript al voor enkele grammetjes of een flesje whisky) door deze notoire Judas- Junk en alcoholist of  in de val gelokt voor Panorama ‘journalist’ Onderwereld Pr. en politie-informant ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ en/of ‘Maffia-journalist en politie-informant Peter R. de Vries’.

Indien men hem ziet meldt dit dan gelijk aan onze redactie (of de winkel managers), zodat wij het kunnen doorgeven aan de ‘Volkspolitie van Amsterdam-Noir”, die dan gepaste maatregelen zal nemen. Neem vooral niet zelf het Volksrecht in eigen handen, want daarmee doet men alleen maar Bas van Hout en Peter R. de Vries (en de Kijkcijferpolitie) een plezier mee, aangezien die hem nog steeds ‘Judas-zakgeld’ voor zijn drugs en alcohol moeten geven voor het in de val lokken met uitlokking en leugens van o.a. Steve Brown en vele andere mensen en men geheid de bak indraait.