( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Ouderwetse Klasse justitie door de Ruling Class is wereldwijd.
Crisis? De Mega-Graaiers-gangsters rij is eindeloos.

Amsterdam-Noir. Zo berichten wij al jaren tegen de Mega-graaiers in Nederland en Europa en nu volgt de PVV ons met Protestwebsite PVV tegen ‘veelverdieners’ EU. Maar wij berichtte ook al tijden over de gesloten (zwarte) boekhouding van heer Wilders en zijn PVV bruinhemden. Hoe zit het daar nu mee? Gaan die boeken nu ook open?

Het ‘PVV-Tuig’  heeft donderdag een website gelanceerd waarop mensen kunnen protesteren tegen criminele ambtenaren en politici van de Europese Unie die te veel  verdienen, oeps roven. Op Stopdeeuropesezakkenvullers.nl kunnen bezoekers op een knop klikken, waarmee ze aangeven dat ze het met het standpunt van de partij van Miljonair en racist Geert Wilders eens zijn.

De PVV gaat de resultaten aanbieden aan ex-premier Mark ‘Snake’ Rutte de VVD- geestelijke raadsman van de Megagraaiers in binnen en buitenland en aan de voorzitter van de Europese Raad Herman van Rompuy voor de Europese Top in oktober, meldt de partij vrijdag.

Volgens de PVV blijkt uit een recente uitzending van het Belgische televisieprogramma Terzake dat Elite-gangsters onder het mom van ambtenaarij en politici van de EU „hun zakken vullen”. Een beginnende ambtenaar verdient volgens de PVV „4.676 euro netto per maand”. Een eurocommissaris zou maandelijks meer dan 27.000 euro krijgen, aldus de partij.

De PVV vindt dat er geen Nederlands geld meer naar Brussel mag, zolang daar hoge Roof- salarissen en Nep-vergoedingen worden betaald terwijl de gewone Nederlanders worden getroffen door roof de arme scheel-bezuinigingen.