( van onze corrupte News of the Word redactie i.s.m. met onze corrupte justitie redactie)

Panorama is totaal ongeloofwaardig met zijn ‘Allesweter’ en ‘Bruine Rat’ en een Junk en een Pyromaan-Fraudeur.

Amsterdam-Noir. Panorama stelt dat zij niet Willem Holleeder hebben genomen omwille van hun geloofwaardigheid: “We zouden niet meer de alles-onthullende verhalen over Holleeder kunnen maken die we nu publiceerden. Hij zou een van ons worden, een collega. En collega’s breng je niet in de problemen… het zou onze geloofwaardigheid aantasten.’”
Bron: Het Parool

De echte reden is o.a. dat bij Panorama het al jarenlang bulkt van de loopjongens van Willem Holleeder. En Panorama wil nu ook niet nog een keertje de baas van de z.g. Panorama misdaadjournalisten Bas van Hout en Koen Scharrenberg op de redactie hebben zitten voor paar tonnetjes wit. Geloofwaardigheid?

Dan zitten ze ook nog opscheept met (verdachte van) Pyromaan Fraudeur Koen Scharrenberg, die onder zelfmoord wacht staat. “Panorama vreest ook zelfmoord ‘Pyromaan’ Koen Scharrenberg(3″). Geloofwaardigheid?

Panorama liegt waarom zij Willem Holleeder niet z.g. wilde nemen, omdat hun z.g. geloofwaardigheid dan zou worden aangetast, want de waarheid is dat daar al de halve Holleeder misdaadgroep zit als z.g. misdaadjournalist,inclusief de grootste loopjongen van Holleeder Hoerenjong ‘Bruine Rat Bas van Hout’ met zijn notoire “Allesweter” en zijn informant Junkie Judas Ron Ostrowksi. Geloofwaardigheid?

De ‘Allesweter’ in dienst van Willem Holleeder.
De ‘ Allesweter’ van Bas van Hout is zijn grote duim (-bron), die nog in de liquidatie Passage zaak onder ede heeft zitten liegen om Holleeder c.s. te ontlasten en de vermeende huurmoordenaars van o.a. Endstra e.a. personen vrij te krijgen:

“Volgens misdaadjournalist Bas van Hout, die gisteren op verzoek van Holleeder was opgeroepen als getuige, had Holleeder minder macht dan je zou verwachten op grond van zijn status als Heinekenontvoerder. „Klepper en Mieremet spraken heel denigrerend over Holleeder”, zo verklaarde Van Hout. Dat Holleeder in de kwestie- Friedlander een beroep had gedaan op hun geweten vonden Kleppen en Mieremet het bewijs dat het imago van de ontvoerder Holleeder niet strookte met zijn daden, zei Van Hout.

Volgens de journalist waren Klepper en Mierement, en niet Holleeder, midden jaren negentig de baas in het Amsterdamse milieu.

Dit verhaal, zo vertelde Bas van Hout, werd hem zo’n twee jaar geleden verteld door iemand in de top van de onderwereld: „De Allesweter.” Volgens Van Hout was het iemand die door Klepper en Mieremet in vertrouwen werd genomen maar eigenlijk loyaal was aan Holleeder. Van Hout verhaalde over een dubbelspel in de onderwereld waarbij De Allesweter heimelijk alles doorvertelde aan Willem Holleeder. „Op die manier wist Holleeder hoe hij zich moest gedragen.”

Het verzoek om de identiteit van de Allesweter te onthullen, werd door Bas van Hout genegeerd. Tot grote ergernis van officier van justitie Koos Plooij. „Het valt op dat u zich veel details herinnert over Endstra, Klepper en Mieremet, mensen die allemaal dood zijn. Maar de naam van de man die uw hele verhaal kan bevestigen krijgen we niet.”
Bron:NRC 

Geloofwaardigheid?

Bas van Hout is de z.g.  ‘Allesweter’.
Voor alle duidelijkheid en wie het nog niet opgemaakt heeft uit het voorgaande  stukje: ‘De Allesweter’ is natuurlijk Bas van Hout zelf, die eerst jarenlang heeft lopen slijmen met Sam Klepper en John Mieremet ( zie binnenkort bijv. de beelden die Bas van Hout met de verborgen camera heeft gemaakt van Steve Brown en Klepper en Mieremet, zei
“Bas niet meeluisteren, he”,etc.) om ze ondertussen  stiekem te ‘verkopen’ aan Willem Holleeder (en de politie en na hun moord aan de pulp-media) van de Revu.

En in het licht van hetgeen hiervoor gesteld wie twijfelt er nu ook maar een moment aan de geloofwaardigheid van een redactie met een heuse ‘Allesweter‘ en een ‘Pyromaan’ en een ‘Hoerenjong en een volle Junk.’?

Bovendien is hun z.g. hoofd-misdaad-journalist Koen Scharrenberg nog verdachte van brandstichting en fraude i.s.m. met de huurmoordenaar en vaste medewerker van Maffioso Peter R. de Vries de gedetineerde Rob Zigerius.

Geloofwaardigheid?
Nou we weten niet Alles, maar een ding weten we wel heel zeker: Panorama is al jaren niet meer geloofwaardig en daar is geen ‘Allesweter’ voor nodig.

Europese commissie van justitie doet onderzoek naar  de Maffia in de media in Nederland.
Wij hebben trouwens nog wel een belangrijk nieuwsfeit en dat is dat nu voor het eerst de  Europese commissie van justitie kijkt naar invloed van de Maffia in de media in het algemeen en in het bijzonder naar maffiabaas John de Mol en de ‘misdaadgroep Peter R. de Vries’ in Nederland en dat kon weleens tot een schandaal van ongekende grote lijden in Nederland en een leegloop van z.g. journalisten in de pulp-media en bij justitie en de politie. En wie zal het zeggen zegeviert het Recht eindelijk  en verdwijnen deze corrupte lieden Bas van Hout,  Koen Scharrenberg, Peter R. de Vries en John de Mol c.s. net zo als in Engeland bij het News of the World schandaal eindelijk de bak in.

European Commission Justice 

Opmerking.
Uiteraard hebben wij dit artikel voor wederhoor voorgelegd aan Sanoma, Revu, Panorama, Bas van Hout justitie en de Kijkcijferpolitie en Koen Scharrenberg. Zij beriepen zich allen op hun zwijgrecht. Mogelijk dat Holleeder als collega journalist daar zijn licht op laat schijnen. Immers Revu en Panorama zijn beide van Sanoma.

Binnenkort:
Zeldzame, mogelijk enige beelden van de vermoorde Klepper en Mieremet en hun loopjongen Panorama journalist Bas van Hout in actie.

Beelden van een ‘uitgelokt gesprek’ (was een verzoek voor een moord) voor de verborgen  camera tussen Steve Brown en de vermoorde Sam Klepper en John Mieremet en hun tien bodyguards. Waarschijnlijk de enige beelden van Klepper en Mieremet in hun ‘hoofdkantoor’ restaurant Het Buffet van Anton Verlaan, PC. Hooftstraat, Amsterdam  in hun ‘glorie’ dagen, toen Panorama ‘journalist’ Bas van Hout nog stiekem voor de gemiddelde Nederlander voor hun werkte o.a. als mol bij Panorama en Barend en van Dorp, etc.

Deze  zeldzame beelden laten zien hoe er gesproken wordt door z.g. Onderwereld Godfather’s Klepper en Mieremet over moorden en laten vermoorden en hoe Van Hout hand en spandiensten verricht voor Klepper en Mieremet.

Ook zijn dit de enige bestaande beelden, die de Panorama ‘journalist’ Bas van Hout ontmaskeren als ( stiekeme) loopjongen van Klepper en Mieremet. Verder komen Klaas Bruinsma, Duja, Jotsic,  Tonny Hijzelendoorn, Martin Hoogland, Ron Ondunk, het corrupte IRT, Paja, en Bas van Hout ter sprake.

Zie voor het brede verband ter zake: “De Maffiajournalist”