( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

‘Mr. Bram Moszkowizc op weg naar de gevangenis.’ 

PVV-dictator Miljonair en racist Geert Wilders en de Top advocaat van het “Zwarte Tuig in Toga” Bram Moszkowicz aka Mr. Bramela ontkennen allebei dat er sprake is geweest van de overdracht van een koffer met contant geld door Wilders aan Moszkowicz. De cash zat in een plastic winkeltasje en het was geen 75.000.- dollar, maar 76.000,- dollar.

Aanleiding zijn opmerkingen van de Spijtoptant ex-PVV’er Hero Brinkman in Nieuwe Revu. En we weten dat politici en advocaten nooit liegen, dus dat is ook weer opgelost.

‘Mede namens Bram Moszkowicz bij deze een keiharde ontkenning van het onzinverhaal van Brinkman in Nieuwe Revu dat ik een koffer met cash uit de VS aan Moszkowicz zou hebben gegeven. Complete onzin dus’, laat Wilders woensdag weten.
 Ex-politieman en notoire kroegvechter
 Hero Brinkman is inmiddels door Mr. Bramela gebeld en zegt nu:

‘Ik weet niet wie er liegt, maar ik heb het idee dat het Geert is, hik. Hij heeft in februari tegen mij gezegd dat hij een koffer met 75.000 dollar cash meteen aan Moszkowicz heeft gegeven in de PC-Hooftstraat, Amsterdam-Noir. Maar Geert heeft wel vaker tegen mij gelogen. Als Moszkowicz mij belt en zegt dat het niet zo is, dan geloof ik dat, anders heb ik zo een proces aan mijn broek.’

Vorige week werd bekend dat Mr. Bramela voor de tuchtrechter moet komen, omdat hij onder meer stelselmatig contant geld heeft aangenomen zonder dat te melden. Ook is hij volgens de deken van de Orde van Advocaten in Amsterdam, Germ Kemper, naar een aantal cliënten onduidelijk geweest over het honorarium dat hij in rekening heeft gebracht (ander woord voor jatten).

 Ook al gelooft Brinkman z.g. de lezing van Moszkowicz, hij houdt vol dat Wilders hem in februari rond een Kamerdebat-gebral over de Zwarte partijfinanciering – Brinkman was toen nog PVV’er en  beroeps-leugenaar-woordvoerder voor die Bruinhemden partij in dat dronkenman-debat – wel degelijk heeft gebrald dat een koffer met 75.000 dollar cash meteen doorging naar Mr. Bramela en zijn gangstersletjes. ‘Hij wilde me denk ik voor het lapje houden en heeft me op het verkeerde been gezet. Misschien om van mijn gezeur af te zijn.’

Eerder verschenen in deze rubriek:

“Mr.Bram Moskowicz weg wegens chantage Volks-Onderwereld.”