( van onze Internationale Elite-gansgter redactie)

Ouderwetse Klasse justitie door de Ruling Class is wereldwijd.
Crisis? De Mega-Graaiers-gangsters rij is eindeloos.

Wie steelt uit hebzucht wordt niet vervolgd en wie steelt uit noodzaak wel, het motto van het SBS-OM van ‘Pretty Boy’ Herman Bolhaar. 

“A million hungry children in the UK have no money for a Wimbledon Ticket.”
En daar waren zij weer in vol feestelijk ornaat: De Leeghoofden, parasieten en Nietsnutten Kate en Pippa present bij Murray voor slecht 17 ruggen een kaartje. Het  ‘VVD-Tennis-Volk’ vindt allemaal splendid en great, ‘dat zijn nog eens echte harde werkers’ (kuch).

Super Rich The Greed Game.


De Britse tennisser Andy Murray kreeg zondag vooraanstaande Internationale Elite-gansgter steun tijdens de ‘wedstrijd van zijn leven’ op Wimbledon. De 25-jarige Schot, die de eerste Britse winnaar van Wimbledon sinds Fred Perry in 1936 kan worden, wordt op het centercourt aangemoedigd door vele beroemde, oeps beruchte Mega-zakkenvullers uit Groot-Brittannië. Zo zitten Kate Middleton, de vrouw van Miljardair rover van het Volk prins William, in de koninklijke Roof de arme helemaal scheel box.

De Box is reeds jaren geleden Koninklijk geroofd, dus zij zitten daar gratis.

Andere beroemdheden-Mega-zakkenvullers,  die hun komst hebben toegezegd zijn voetballer David Beckham en zijn vrouw Victoria, de Australische tennislegende Rod Laver en de Britse Hoofd  Vrije Marktwerking rover premier David Cameron. Ook oud-winnaar  de VVD-er en leeghoofd Richard Krajicek is present om te werken aan zijn streven om VVD- minister te worden. Ze willen allemaal weer aandacht in de Royale Parasiet- pulp-media.

Niemand van dit gewetenloze ‘Vrije Markt Maffiawerking’  rovers gezelschap zal zich ook maar een minuut gelegen laten liggen dat een miljoen Engelse kinderen dagelijks honger lijden en ontelbare kinderen in de rest van de wereld.

Hoeveel kinderen kunnen eten van 17000,- pond?  En hoeveel kinderen zouden er kunnen eten als we die ‘De  Leeghoofden, parasieten en Nietsnutten  als de Kate en Pippa van de Families `Nooit Genoeg’  zouden afschaffen. Hoeveel?