(van onze Internationale Elite-gangster redactie)

Amsterdam-Noir. Mensenhandel en moderne slavernij op aspergevelden van de ‘Dikke Deur’ Will Teeuwen.

Asperge-Maffia houdt Nederlandse Slavenhandel mentaliteit spring levend en winstgevend.

Het Asperge Dikke Deur Slaven-song.

400 slaven waren de ‘Dikke Deur’ Will Teeuwen en het SBS-OM van de voorzitter van het college procureurs generaal Herman Bolhaar niet opgevallen in het asperge Maffia Slaven bedrijf (kuch). Misschien omdat zij tegenwoordig niet meer zwart/donker/Afrikaans zijn?

‘Dikke Deur’ Will Teeuwen, een prominent lid van de ‘VVD-misdaadgroep’ liet weten in een persverklaring dat hij alleen maar uitvoering heeft willen geven aan het  gedwongen Werkloze plan van zijn asociale Minster Kampf. (Der ‘Bloembollen Archipel’ van VVD-Gangster Kamp(f))

We noemen ze het ‘witte goud’. En voor veel Nederlanders is het een culinair hoogtepuntje in het jaar als ze weer in de winkel liggen: asperges. We betalen er doorgaans stevig voor, maar tientallen Oosteuropeanen betalen een veel hogere prijs.

De Vijfde Dag bericht over een veroordeling voor mensenhandel (video) op de Tjechische aspergevelden. En stelt de vraag hoe deze misstanden konden gebeuren op een bedrijf waar een Nederlandse directeur aan de leiding stond.

Droom in duigen
Corina Rahoveanu verliet haar thuisland Roemenië om aan de slag te gaan op een Tsjechisch aspergebedrijf. Haar droom: wat geld verdienen en een huis met twee kamers kopen. Maar ze komt bedrogen uit.

Als zij en andere Roemeense arbeiders op de velden aan het werk gaan, worden ze bedreigd of geslagen als ze niet hard genoeg werken, zo verklaart ze. En veel van hen zeggen hun beloofde salaris niet of slechts gedeeltelijk uitbetaald te hebben gekregen. De aspergestekers zijn het slachtoffer van een bende mensenhandelaars. Onlangs werden die handelaars veroordeeld door een Tjechiosche rechtbank.

Wij hebben inmiddels het SBS-OM van de “Pretty Boy Hermann Bolhaar “ om commentaar gevraagd en die verwees naar zijn standaard antwoord bij dergelijke Elite-gangster misdaden: “Wie steelt uit hebzucht wordt niet vervolgd en wie steelt uit noodzaak wel”, het motto van het SBS-OM van ‘Pretty Boy’ Herman Bolhaar. 

Afijn de ‘Snake Rutte misdaad’ partij vaart er wel bij en scoort gewoon weer hoger in de peiling. Wij zeggen dan ook begin ook een Slavenbedrijf in “Red Neck Hollandia”.

Wie is hier nu eigenlijk Maf?

Somtime you have to stand out, to fit in: